Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Én miért nem találom meg soha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én miért nem találom meg soha az igazit? Törődjek bele hogy egyedül fogok maradni? Ennyire visszataszító jellem lennék?

Figyelt kérdés
Egész egyszerűen próbálkozhatok akárhol, soha sem jön össze egy párkapcsolat. Leginkább internetes társkeresőkön ismerkedtem meg pasikkal, de egy idő után dobtak mindenféle indok vagy magyarázat nélkül. Lehet hogy csendesebb típus vagyok, de akkor rajtam kívül minden ismerősöm tökéletes, mert ők már rátaláltak az igazira, sőt van olyan aki velem egyidős és házas is vagy eljegyezték. n/24
2016. jan. 1. 14:44
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem ismerlek, nem tudom, mi lehet a gond veled. Ugyanakkor nem tökéletes egyik ismerősöd sem, főleg nem azért, mert találtak maguk mellé valakit. Nem szabad ezt hibának venned, ahogy nekem sem szabad, hiába érzem én is így. Van, aki hamarabb talál maga mellé valakit, van, aki később. A csendes jellemed sem hiba, van, akinek a szemében hatalmas előny tud lenni. Ahogy az enyémben is, például.

Ne csüggedj, hanem próbálj meg rájönni, mi az oka az önbizalomhiányodnak, miért érint ez téged ilyen nehezen.

24/F

2016. jan. 1. 14:49
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem derült ki milyen a jellemed, kedves kérdező. Ha van igazi barátnőd, aki őszinte, ő segíthet, ha birod a kritikát. Miért mentek szét a kapcsolataid? Milyen elvárásaid vannak?
2016. jan. 1. 14:52
 3/6 anonim válasza:
Mi a baj szerinted? Van kedved beszélgetni?
2016. jan. 1. 15:35
 4/6 anonim ***** válasza:
Gondolom nem nagyon vagy kezdeményező típus, és ha nem akkor ezen változtatni kéne, neked is lehet, és próbáld meg élőben.
2016. jan. 1. 15:47
 5/6 anonim ***** válasza:

Azért nem találod, mert nem vagy normális. Hónapok óta minden áldott nap felteszed ezt a kérdést ugyanezzel a körítéssel. De minek? Kaptál már ezer választ, mit akarsz még? 2016-ban is minden nap megkérdezni ugyanezt? Veled komoly gondok vannak, nem csodálom, hogy dobtak rövid időn belül. Nyilván hasonlóan kényszeres vagy a való életben is, pont mint itt.

Amugy a legutóbbi (tegnap esti) kérdésednél javasoltam neked a megkeseredett 24/F-et, csak töröltetted (vajon miért? :D). Szerintem rokonlelkek vagytok, úgyhogy hajrá.

2016. jan. 1. 20:15
 6/6 anonim ***** válasza:
Szia Kedves Kérdező! Én 30éves leszek lassan, férfiként is igy vagyok nem találom a párom. meg a kortársak.... Igen az én önbizalmam is a föld alatt van. Igy 30 évesen egy kicsit csendesebb lányra vágyom (akár lehetne 24 is) de 24évesen biztos egy olyan barátnöm volt akivel kijártunk ide oda éltük az életet(fösulira jártunk) szóval ha korod beli (26 alatti) pasikkal ismerkedel, lehet kicsit pezsegned kellene, eljárni helyekre és ott alakulna.
2016. jan. 3. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!