Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Gyermeküket egyedül nekelö...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gixerk6 kérdése:

Gyermeküket egyedül nekelö hölgyek! Mennyire problémás számotokra a társkeresés?

Figyelt kérdés
Én 24 éves Pasi vagyok!Számomra az!Kiváncsi vagyok a ti álláspontotokra is!

2015. dec. 27. 20:55
 1/6 anonim ***** válasza:

nekem nincs gyerekem, de aki komolyan gondolja veled a dolgot őt nem fogja zavarni és elfogadná.. nekem volt olyan párom akinek volt gyereke és nem a hirtelen jött " anya" szerep miatt lett vége hanem mert ne illettünk össze

22N

2015. dec. 27. 20:58
 2/6 A kérdező kommentje:
2es persze ,hogy azt tennéd :)
2015. dec. 27. 21:00
 3/6 anonim ***** válasza:
Nehéz. Tulajdonképpen én nem is keresek társat mert nem tudnám kivitelezni még az első randit sem. Özvegy vagyok amúgy egy négy éves gyerekkel, ez lehetlen küldetés.
2015. dec. 27. 23:45
 4/6 A kérdező kommentje:
Hogyhogy ?Nem ovis a gyerkőc?
2015. dec. 28. 04:13
 5/6 anonim ***** válasza:
Nagyon nehéz. Én mondjuk már 38 vagyok, és nem is keresek veszettül, de nem véletlenül. Nem kell valaki csak azért, hogy legyen. Szerelem, vonzalom nélkül nekem nem megy. De kicsi esélyét látom, hogy valakinek pont én kelljek és a gyerekemet is elfogadja. Mondjuk én jól elvagyok egyedül is, de azt látom, hogy az egyedülálló szülőknek mindig nehezebb.
2015. dec. 28. 09:54
 6/6 anonim ***** válasza:

Hát nekem az összes egyedülálló nő ismerősöm talűlt új párt a többség boldogabb mint valaha.Pedig még 3 gyerekes is volt közöttük.Szerintem senkinek soha nem lehetetlen,bár én párkapcsolatban élek,és van egy 4 évesem,rengeteg pasi próbálkozik még így is.

Amúgy az egyik válaszolónak írom,hogy így biztos nem is lesz,miért nem fogad babysittert.Persze csak ha akar egyáltalán randizni mert nem úgy tűnik.

2015. dec. 28. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!