Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszataszító, vagy csak egyedül én látom annak? (vitiligo)
Általában nem érdekel,de pl a strandon a sok szép lány láttán vannak pillanataim,amikor legszívesebben elbújnék miatta.
Élőben azért nagyobb,a kép nem adja teljesen át. Hó fehér,a bőröm pedig elég sötét kreol,szóval rendesen rikít mellette. Most őszintén,csúnya? Sokan nem tudják micsoda,fertőzőnek hiszik és furcsán viselkednek... A bal lábam hátsó részén is van majdnem az egész combomon,egy kevés a vádlimon.De az csak egy árnyalatnyi eltérés,közelről lehet csak észrevenni.
Ettől még érezhetem szépnek magam?:S Néha nem megy.Főleg amikor rendezvényeken hallom a sugdolózásokat a mögöttem állóktól(,,nézd,foltos a lába").
A negatív véleményeket is elfogadom. Érdekelne.
Engem ilyen segg mellett tuti nem érdekelne egy fehér folt, illetve nem is érdekel..
Ne takargasd, nem tehetsz róla.
Élj boldogan! :)
Először a képeket néztem meg és észre sem vettem.
Nagyon szép tested van, én nem paráznék és olyan popsid van, hogy...
Na aggódj miatta!
De rendesek vagytok! Nagyon jól esik.
Isten ments hogy tetováltassak rá,ki tudja mi lenne belőle,teljesen kivannak halva azon a részen a pigmentsejtek. Jobban óvom mint a szemem,egy kis napfény és rákosodik.
Egyébként egy árnyalatnyi eltérés van a popsimon is,bár az már inkább oldalt a csípőmhöz van közelebb,az a legészrevehetetlenebb vitiligo foltom.
Köszi mindenkinek! Megnyugtató ez a sok pozitív visszajelzés. Ezek szerint túlreagálom. Majd küldök képet a lábamról is,az hogy néz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!