Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszataszító, vagy csak egyedül én látom annak? (vitiligo)
Általában nem érdekel,de pl a strandon a sok szép lány láttán vannak pillanataim,amikor legszívesebben elbújnék miatta.
Élőben azért nagyobb,a kép nem adja teljesen át. Hó fehér,a bőröm pedig elég sötét kreol,szóval rendesen rikít mellette. Most őszintén,csúnya? Sokan nem tudják micsoda,fertőzőnek hiszik és furcsán viselkednek... A bal lábam hátsó részén is van majdnem az egész combomon,egy kevés a vádlimon.De az csak egy árnyalatnyi eltérés,közelről lehet csak észrevenni.
Ettől még érezhetem szépnek magam?:S Néha nem megy.Főleg amikor rendezvényeken hallom a sugdolózásokat a mögöttem állóktól(,,nézd,foltos a lába").
A negatív véleményeket is elfogadom. Érdekelne.
Nekem a fenekemen van egy jó nagy barna folt, és nem anyajegy, hanem sajnos megégett és barnafolt maradt ott. Engem nem zavar :D
Kérdező, semmi baj veled komolyan mondom! Engem az biztos, hogy nem zavarna. Tudod mi a fontos? Légy ápolt, tiszta ruhád legyen mindig és tiszta cipőd :) és ápolt fogaid!
Komolyan, ilyen miatt képes vagy hisztizni???
Na és akkor ha foltos a lábad/hátad, akkor mi van?
Ennyire csak a külsőd érdekel?
Köszönöm a válaszokat! Adok az ápolt megjelenésre,sportolok,ezzel nincs gond.
A belső értékeket természetesen sokkal fontosabbnak tartom,de mint mondtam vannak pillanataim amikor azért igen is zavaró tud lenni ez a dolog. Nem nevezném hisztinek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!