Mi a franc bajuk van azoknak az embereknek, akik minden 5. mondaton elröhögik magukat? Nem hiszem, hogy "életvidámak".
Mert az, nem hiteles, hogy monden 5. mondatomon szakadnak! Egyik ismerősöm is ilyen, mentünk vele valamerre, mondom, hogy "lehet a buszt már nem érjük el!" erre elkezd röhögni, és ismétli mint egy papagáj: "Nem érjük el! xDDDD"
És ezt csinálják. Mond az ember egy hétköznapi mondatot vagy meséli mi történt vele tegnap, erre röhögnek minden mondaton, és ismétlik egy részét!
Ezeknek mi a franc bajuk van? Ne mondja senki, hogy csak életvidámak, mert minden 5. mondaton majd megszakadni nem hiszem, hogy annyira vidámság!
Nekem volt ilyen agyhalott ismerősöm,aki azzal b*sztatott mindenkit,hogy hülyére vette őket.Ez úgy nézett ki,hogy mondtál neki valamit,és akármit válaszoltál rá,elkezdett röhögni,utána ismételni amit mondtál...
Volt egy másik ismerősöm,aki viszont kínjában röhögött mindenen,tök erőltetetten.Róla tudom hogy nem rajtam röhög.
Azt viszont nagyon nem bírom amikor lenéznek,és amiatt.Utána meg nem értik hogy tűntem el ilyen gyorsan,nem lesz kit szívatni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!