Van az embereknek valami "erejük" amit rányomnak másra?
Figyelt kérdés
Egyik Osztálytarsam folyton fekszik a padon, alszik, asitozik, nyújtózkodik. És ha bent van órán komolyan én is kezdek álmosodni.
Van ilyen?
2013. dec. 23. 14:20
1/4 anonim válasza:
Energiavámpírok? :D Valahol olvastam ilyet.
Egyébként gyakran én is átveszem a másik hangulatát, ha látom, hogy majd' elalszik én is ásítozni kezdek, mert eszembe jut az ágyam, ha valami miatt boldog, én is örülni kezdek. A hangulatot befolyásolja egy-két ember, néha jobban, mint mások.
2/4 piriiiiii válasza:
Szerintem minden hatással van mindenre, úgyhogy úgy vélem, igen.
3/4 anonim válasza:
Ha valaki ásít, általában a körülötte lévők is elkezdik, úgyhogy van benne valami. :D
4/4 anonim válasza:
ez velem is ígyvan :D ha pörgős emberek vesznek körül , valahogy étveszem tőlük ezt a bizonyos hangulatot.. viszont ha egy terembe csak olyan emberek vannak akik ásítoznak, falnak dőlve álmos fejjel néznek maguk elé én is elálmosodok :) szerintem van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!