Akik szegények miért nem törekszenek arra, hogy jobb legyen az anyagi helyzetük?
20-as vsgyok.
Le lettem pontozva, de valaki mondja meg, hol rontottam el, mert magam sem tudom.
Külföldi munkához hogy kéne már nyelvtudás, tudod mennyi magyar dolgozik Ausztriában úgy, hogy a némettudása kimerül a “mit Karte bitte” szösszenetben?🤣És képzeld el én másfél évig jártam mesterképzésre úgy, hogy este is voltak óráim, gyakorlatra jártam és még heti 20 órát dolgoztam is mellette. Nyávoghattam volna én is meg lehet azzal burkolózni, hogy “jaj engem nem támogattak a szüleim, ezért nem vittem semmire”, de ez csak kifogás lenne, hogy validálja az ember a lustaságot.
Én mindenhol azt látom hogy nyelvtudás nélkül max protekcióval találsz melót külföldön. (Vagy kihalásos alapon)
Jó neked, én pl nem tudnék esti képzésre járni mert estig dolgozom. Akik műszakoznak, vagy 12 óráznak, azok se tudnak esti képzésre járni.
(Most nem magamról írok, mielőtt még bárki kioktatna, én vagyok olyan szerencsés helyzetben hogy nem kellett fulltime dolgoznom miközben egyetemre jártam, mert a szüleim tudtak támogatni, de nem mindenkinek vannak ilyen lehetőségei. Az ő támogatásuk nélkül nekem se ment volna valószínűleg.)
Én teljesen egyetértek veled, nekem ha lesz gyerekem, számíthat majd rám és félre is fogok neki tenni lakásra + tehetős pasihoz megyek hozzá, aki mellett nem kell majd ilyen dolgokon idegeskedni (meg persze én is jól keresek). De ha már valakinek úgy alakult az élete, hogy szar családban nőtt fel, attól még nem kell ebbe beletörődni. Párom semmi támogatást nem kapott a szüleitől, mostanra mégis egy 30 fős cég vezetője lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!