Miért van az, hogy hasonló vagy kevesebb végzettséggel rendelkező ismerőseim, menőbb, jobb pozíciókban dolgoznak fiatalabbként, meg a megosztásaik alapján sokkal sikeresebbek az életben, karrierben, kapcsolataikban?
Azért ne dőlj be a kirakatba tett dolgoknak!
A te korodban én is " le voltam maradva" a kortársaimtól. Az én szakmám nem ad gyors sikereket, de meghálálja a kitartást.
A párválasztást se siettem el. Így volt, aki már elvált, mire én házasodtam.
Most 60+ vagyok. Ha hasonlítgatnám magam, azt mondhatnám, hogy meglehetősen jól állok. De nem dicsekszem. Van akit " lehagytam" , de van akinek a sors sokkal rosszabb lapokat osztott.
Nem rakom ki se a vacsorám, se a házam, se az utazásom. Minek?
Sokan csak a kirakatban szépek.
Én is kirakhatnám, hogy menő helyen dolgozom, szép ruhában, kitüntetést kaptam, nyáron wellnessbe mentem, eveztem, kagylót eszem, gyerekek szép ruhákban, nagy tortákkal, közben pedig siralmas a nettóm, nincs időm semmire, otthon is folyton veszekszünk és az életem egy stresszes mókuskerék.
Inkább változtass az életeden!
Legyen előrelépés pl. a kapcsolatodban, költözzetek össze!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!