Vannak hasonló emberek, akik csak virtuálisan élnek?
Mindig is introvertált voltam.
Már gyerekkorban sem értettem miért szeretnek az emberek bulizni, vagy miért akarnak párkapcsolatot.
Amíg nem volt internet, addig tvt néztem vagy videójátékokkal játszottam.
Mióta van net még jobban a virtuális térben vagyok.
Pl chatoldalakon jól eldumálgatok, és ennyi nekem bőven elég is, nem igénylem a személyes kapcsolatokat.
És teljesen jól érzem magam így, hogy csak filmezek, zenét hallgatok, edzek, és online beszélgetek, így élek vagy 10 éve, és nem is unom, és bármennyit letudnék így élni.
Olvastam a hikikomorikról, ők hasonlók, akik szinte a lakásukban élik le az életüket, és így érzik jól magukat, gyakori hogy home officeban dolgoznak, így még munka miatt sem érintkeznek sokat emberekkel.
Én boltba szeretek menni nézelodni meg a minimális ember szukségletemet kielégíteni
Foleg karácsonykor
"Olvastam a hikikomorikról, ők hasonlók, akik szinte a lakásukban élik le az életüket, és így érzik jól magukat, gyakori hogy home officeban dolgoznak, így még munka miatt sem érintkeznek sokat emberekkel."
Akkor most mi a kérdés? :D Megválaszoltad a kérdésed. Annyi ilyen ember van, hogy a japán nyelvben külön szó van rájuk. :D
Szóval természetesen vannak még ilyen emberek. És ha esetleg arra vagy kíváncsi, hogy ez baj-e: jól érzed magad így? Igen? Akkor nincs baj. Nem? Akkor változtass. De írtad, hogy neked így jó, tehát egyértelműen nincs itt baj. Amíg jól érzed magad és nem ártasz másoknak, addig azt csinálsz, amit szeretnél.
Vannak, de sosem lehet olyan boldog és kielégítő, mint amit egy személyes jelenét tud adni.
A közös összenézések, nevetések, illatok, érintések, reakciók, beszélgetések nagyon feltöltőek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!