Egyre szebb és jobb genetikájú emberek fognak születni, mert a nők válogatósabbak lettek?
Körbenéztél az utcán? Mindenki egy toppmodell és mindenkinek toppmodell pasijai vannak?
Ez hülyeség.
Egyébként létezik genetika is, amikor nem feltétlenül a szüleinkre hasonlítunk. Én is ilyen vagyok.
Azt úgy hívnák, hogy belterjes és olyan ronda gyerekek lennének abból, amihez képest Quasimodo az egy igazi görög félisten lenne a nők szemében.
Valamint a jóképű és a sikeres nem mindíg párosul. Ha csak a jóképűeké lenne a szaporodás kiváltsága, akkor lenne x idővel egy rakás belterjes gyerek, akik semmihez se értenek, mert az ükapájuk se tudta, hogy hogyan is kellene egy csillárt felrakni, vagy hogyan lehet egy házat felépíteni.
Nem pontosan.
Egyrészt a genetika fele a nőktől jön. A gyereknek nem csak apja van.
És a legcsúnyább nőt is megdugják, max egy kicsit isznak előtte. Már itt elbukott a kis elméleted.
A 30 pluszos kétségbeesett, ketyegő biológiai órájú nők gyakorlatilag bárkivel felcsináltatják magukat, semmi sem számít.
A gazdag paliknál pedig a gyerek ugye nem a szép BMW-re fog hasonlítani, hanem arra, aki vezeti.
Én azt nem értettem soha, mikor egy nő nagyra van magával, hogy milyen szép.
Pedig azért inkább a smink tudását kelleme dícsérni. Valamint aki elsőre tényleg nagyon fullos, az esetleg már több plasztikán is átesett. A genetikai kódja persze attól ugyan az maradt. Csak csodálkozni lehet majd, hogy a lánya miért egy haldokló hódra hasonlít és nem az apjára vagy az anyjára??
Jaaa, hogy kiköpött anyja, csak a sokadik műtét előtt és a kiló vakolat alatt nézett így ki.
Persze nyílván tisztelet a kivételnek.
5-ös, na, na, na.
Azért ez nem így van. Oké, mostanában sok a szétműtött maca. De régen rengeteg szép lány volt, és akkoriban még nem voltak műtétek.
Egyébként kb naponta tárgyaljuk ki a redditen, hogy sok szétműtött csaj mielőtt tönkretette volna magát, kimondottan szép volt és semmi szüksége nem volt a műtétre. Tehát teljesen rendben volt a genetikája, csak az agyával voltak bajok.
Két huszonéves, de már kopaszodó srácot is ismerek, aki boldog párkapcsolatban él. Az egyik konkrétan meg is nősült idén.
A felelősséget ne akard mindig másra áthárítani.
Smink akkor is volt már. Persze van és volt is 1-2 természetes szépség, de pont nem azok szoktak általában nagyra lenni magukkal, hanem a teljesen mű nők. Én is ismertem olyat aki alapból szép volt, míg van akinek az 2 órajába tellik és smink nélkül el se tudja hagyni a lakást, mert pánik törne ki az utcákon. Na ezek szokták hangoztatni, hogy egy teljesen átlagos pasi is milyen ronda már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!