Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egyre szebb és jobb genetikájú...

Egyre szebb és jobb genetikájú emberek fognak születni, mert a nők válogatósabbak lettek?

Figyelt kérdés
Szerintem igen. Már nem állnak le akárkivel. 20-30 év és nem lesznek rondább emberek, mert a jóképűek kiváltsága lesz a szaporodás.
okt. 29. 13:10
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
51%
Sajnos én is a nagyapám nagy orrát örököltem.
okt. 29. 13:54
 12/20 anonim ***** válasza:
45%

Azt hiszem ez a szám aktuálisabb mint valaha.....

https://www.youtube.com/watch?v=sYgIVlfwv8Q

"A szöveg két férfi gondolatait és érzéseit tükrözi a mai nőkkel és az őket körülvevő világgal kapcsolatban. Az őszinteségük és durvaságuk mögött mély csalódottság és elutasítás rejlik a mai társadalmi normák és értékek iránt. A nőknek szánt kritikájukban központi helyet foglal el a felületesség, az anyagiasság és a szexuális szabadosság. A nők iránti tisztelet hiányát azzal indokolják, hogy a nők maguk értéktelenítik le magukat viselkedésükkel és döntéseikkel. A szövegben a nők elítélésén keresztül a férfiak a mai társadalom értékrendjével és normáival is szembe mennek."

okt. 29. 13:55
 13/20 anonim ***** válasza:
80%

Tény és való!

Leegyszerűsítve... 2 szép embernek több az esélye rá, hogy szép gyermeke szülessen.

Ha 2 rondácska emberről van szó, de mondjuk egyik másik szülője jól nézett ki sokkal kevesebb az esély h olyan lesz.

De örökölheted nagyszülők génjeit is.

okt. 29. 13:56
 14/20 anonim ***** válasza:
57%
Ez így van 13-as és az emberek nem csak okkal, hanem ok nélkül is bántják egymást, ami már sokszor gyerekkorban is elkezdődik.
okt. 29. 13:58
 15/20 kürtőskalácska ***** válasza:
78%

És létrejön az árja vagy mi?

De ha most nem nézzük a felettem írok jogos érveit csak nézzük meg mi lenne ha.

Ugye ha mondjuk 30 év múlva csak szép csávók meg csajok lesznek akkor a szép lány/csávó minek válogasson ha mindenki szép?

okt. 29. 14:13
 16/20 anonim ***** válasza:
68%
A burkolt kérdés az lett volna, hogy miért a nőket hibáztassuk a kérdező szerencsétlen élete miatt. Nem jött össze = a nők válogatnak, és csak ezen múlt minden.
okt. 29. 14:16
 17/20 anonim ***** válasza:
67%
Mint a szarvasoknál. Csak a csúcs hímmel párosodik a nőstény, illetve az azt következőkkel. Vagy hogy is láttam tegnap valami tévéműsorban. Annál lejjebb nem.
okt. 29. 15:48
 18/20 anonim ***** válasza:
84%
Jó isten gyere le. :D Minden napra jut egy hüly*. :D
okt. 29. 18:03
 19/20 anonim ***** válasza:
50%
Azzal szaporodnak, akinek sok pénze van, azok meg nem mindig szépek.
okt. 30. 00:05
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Persze, nem is látok az utcán ronda fiatalokat, meg egy ronda csecsemőt se látok, csupa-csupa szép ember, már-már Tolkieni tünde népség 😂
okt. 30. 08:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!