Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A kevésbé szép lányok miért...

A kevésbé szép lányok miért akarják rossz színben feltüntetni a náluk szebb lányokat? (tisztelet a kivételnek)

Figyelt kérdés
Nyílván az irigység is az okok között lehet,de van valami pszichológiai magyarázata esetleg?

2023. aug. 18. 20:23
 1/10 anonim ***** válasza:
66%
Például lehet hogy egy öntelt, egoista csajról van szó, aki csak azt képzeli hogy ő szebb bárkinél is (miközben egyáltalán nem), és zavarja a környezetét a viselkedése? Elég gyakran megesik.
2023. aug. 18. 20:27
 2/10 anonim ***** válasza:
64%
irigyseg es kesz
2023. aug. 18. 20:34
 3/10 anonim ***** válasza:
93%
Én ilyet nem tapasztaltam, szóval az illető saját személyiségéhez lehet köze. Biztosan nem törvényszerű.
2023. aug. 18. 20:37
 4/10 anonim ***** válasza:
36%

A szép lányok is rossz színben akarják feltuntetni a vetélytársukat, nem csak a kevésbé szépek.

Harc van a pasikèrt mivel alig van helyek okos erelmes hűséges normális.

90 szazalék meg igenytelen ronda vagy doglalt vagy vén kappan

Ezt bizonyitja az is hogy mennyit ki kell dobni el.kell utasitani mire van egy ertelmes bele lehet sorvadni is.

2023. aug. 18. 20:40
 5/10 anonim ***** válasza:
93%
Féltékenység mond valamit?
2023. aug. 18. 21:08
 6/10 anonim ***** válasza:
91%

a legtöbb ember/nő normális, herotom van az olyanoktol akik általánosítanak....

vannak olyan rondább nők akik leszolják a szépeket, mint ahogy vannak szép lányok akik kigunyoljak a rondákat. általában az akit sokat bsztattak, előiteletes lesz az olyanokkal akik bsztatták. pl te ferde szemmel nézel a rondákra, hiszen oh biztos alapból irigy és rosszindulatú az összes, és ez alapján fogsz is viselkedni velük, és az is előfordulhat hogy a ronda nőnek, aki veled volt köcsög, ugyanígy rossz tapasztalatai voltak a szebb nőkkel (pl lekezelőek voltak vele, mit tudom én)

ezért fontos hogy legyen annyi esze egy embernek hogy ne általánosítson; a többi embert ismerje meg, mielőtt véleményt alkot róluk, és ne csak egy felszínes tulajdonság alapján kategorizálja be őket. ha általánosítasz (márpedig az általánosítások nagy része negatív) akkor csak a probléma része leszel.

2023. aug. 18. 21:22
 7/10 anonim ***** válasza:
De azokrol van szo akik rossz szinben tüntetik fel a másikat.
2023. aug. 18. 21:48
 8/10 anonim ***** válasza:
84%
Ritkán, de előfordul, hogy valaki azért rosszindulatú, mert jobban nézek ki nála. A régebbi körmösöm ilyen volt, teljesen normálisan, kedvesen viselkedtem vele, ő meg nagyon sokszor volt bántó és szemétkedő, miközben olyan megjegyzései voltak, hogy "régen nekem is ilyen alakom volt, most meg már csak a nagy melleim maradtak" stb. A végén meguntam a bunkózását és elmentem máshoz. De ez nagyon ritka, azért az emberek nagy része normális.
2023. aug. 18. 21:58
 9/10 anonim válasza:
10%
Mert rosszak!
2023. aug. 20. 07:05
 10/10 anonim ***** válasza:

Azért, mert a nőknél központi dolog a kinézetük, mert ha akarják ha nem egy bizonyos korig óriási előnyben vannak, mert minden férfi lefeküdne velük.

Ezen kívül a nők többsége gyerekes és érzelmi lény, nagyon kevés olyan nővel találkoztam, akit ne frusztrált volna, ha egy másik nő kapósabb nála. Van olyan egyébként értelmes túlsúlyos mérnök kolléganőm, aki folyton más nőket kritizál a legkülönbözőbb dolgok miatt, ugye mondanom sem kell, hogy szinte mindig a jó alakú, fiatalabb nőkkel van baja ?:D

2023. aug. 22. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!