Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért akar rossz színben...

Soome1 kérdése:

Miért akar rossz színben feltüntetni a barátnőm?

Figyelt kérdés
Felmentünk Pestre az egyik barátnőmmel, és akkor úgy láttam rajta, hogy semmi baja nincs. Viszont miután visszaértünk az volt az első, hogy rólam panaszkodott az egyik közös barátunknak, hogy mennyire rossz volt az egész, és legközelebb vele megy. Egy csomó hamis sztorit kitalált rólam, hogy úgy tűnjön, hogy egy utolsó bunkó állat vagyok. Nem is értettem először amikor mesélték, mert ezek közül semelyik nem történt meg. Nem tudom, hogy kezdenem kéne vele valamit, vagy csak hagyjam rá… szóval, ha valakivel volt hasonló, ti mit csináltatok?
2020. júl. 16. 21:19
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem a barátnőd, hanem valami ok miatt barátnődként viselkedik előtted.
2020. júl. 16. 21:24
 2/8 anonim ***** válasza:
91%
Valamiért haragszik rád, de ha te sem tudod, akkor nem lehet nagy dolog. Én ezek után elgondolkoznék, hogy egyáltalán foglalkozom még vele, vagy tojd le egy ideig, azt majd kiderül, hogy mi lesz
2020. júl. 16. 21:25
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd rá, de sose tudjon többet elérni és pergesd le a dolgot magadról.
2020. júl. 16. 21:31
 4/8 anonim ***** válasza:
90%
3+Ha az igazság nálad van, a többi ne érdekeljen..
2020. júl. 16. 21:31
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Minek akarsz még vele barátkozni?
2020. júl. 16. 21:43
 6/8 anonim ***** válasza:
89%
Mar csak az a kerdes, ki hazudik. A baratnonek nevezett, vagy a kozos ismeros? Aki valoszinu, azzal ezutan atkoszonnek az utca tuloldalarol.
2020. júl. 17. 00:04
 7/8 anonim ***** válasza:

*szóval, ha valakivel volt hasonló, ti mit csináltatok?

Most esett le: Szóval arra vagy kíváncsi mit csinált a sértett?:)

Kérdezd meg tőle.

2020. júl. 17. 00:13
 8/8 anonim ***** válasza:
Volt ilyen, és mindenkit összegyűjtött egy kupacba hogy akkor mi is történt igazából. Kiderült a turpisság. Neked is ezt ajánlom. Az ismerősödnek akinek panaszkodott mondd el higy tisztázni szeretnéd és menjetek már egy helyre ahol a "barátnőd" is van, vagy őt hívjátok oda, igazából mindegy.
2020. júl. 19. 19:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!