Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Elkéstem? Mit csináljak?...

Elkéstem? Mit csináljak? Elmondjam, mit érzek? Vagy ne bonyolítsam a már amúgy is nehéz helyzetét?

Figyelt kérdés
Ki békült a párjával, aki bántalmazta. (Nem volt más lehetősége: se iskolai végzettség, se család, se munka, se lakás.) Amíg nem voltak együtt, rengeteget beszéltünk, találkoztunk, nem tagadom, beleszerettem. Úgy gondoltam, Valentinnapon megkérem, hogy legyen a barátnőm. De ki békéltető a barátjával, aki azóta összeverte. Kérdeztem tőle, hogy így, hogy kibékültek, már nem fog velem írni se (Németországban élnek). Mondta, hogy de, mert én vagyok a legjobb barátja, és imád engem. Így, hogy összejött vele újra, esélyem se maradt? Vagy most mit csináljak?
febr. 16. 20:35
 1/8 KataCoach ***** válasza:
96%
Semmit. A te mentális egészségeddel is lehetnek bajok, ha olyan nő után futsz, aki hagyja ezt az egészet, hogy bántalmazzák.
febr. 16. 20:45
 2/8 anonim ***** válasza:
93%
"Nem volt más lehetősége"??? Mindig van más. Felül a vonatra, hazajön Mo-ra és elkezd dolgozni. Ez például egy lehetőség.
febr. 16. 20:53
 3/8 anonim ***** válasza:
92%
Mit szeretnél egy mentális beteg embertől?
febr. 16. 21:00
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha szereted a nőt akkor írd meg neki hogy beleszerettél szökjön meg költözzön hozzád itthon is tudna legalább valami takarító munkát vállalni.

De az nem oké hogy szarrá veri kint a pasi.

febr. 16. 21:10
 5/8 anonim ***** válasza:
88%
Amúgy más lehetősége lett volna , rossz döntes hozott? Igen.
febr. 16. 21:12
 6/8 anonim ***** válasza:
Én is amondó vagyok, hogy lett volna másik lehetősége. Most egy ilyen embertől függ, aki ráadásul szinte biztosan vissza is fog élni ezzel az egésszel.
tegnap 14:10
 7/8 anonim ***** válasza:

"Nem volt más lehetősége: se iskolai végzettség, se család, se munka, se lakás.)"

Értem miért békült ki vele. Tényleg inkább a poklot választotta, ahol legalább van étel és meleg van, mint a híd alatt éhen. Minden értelmes ember tudja, hogyha elsö nap is munkát találna, a fizetés csak a következö hónapba jön meg, és a híd alól nem lehet munkába járni.

Terits elé a tervet, hogy van lehetösége nálad (nem veled). Elöször csak nálad. Elöbb utóbb rá fog jönni, hogy te törödsz vele. Elöször meg kell emésztenie az exét.

ma 05:56
 8/8 A kérdező kommentje:
#7 Köszönöm szépen.
ma 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!