Vennétek fel plusz tárgyat vagy ne bonyolítsam az életet?
Utolsó félévre 1 tárgyam maradt (többit már megcsináltam nem megbuktam), ami 7 kredit + szakdolgozat+ államvizsga tételek.
Kérdés, hogy ti vennétek e még fel valami szabadon választható plusz órákat? Már csak azért, mert a diplomajegy a félévek átlagából+ szakdoga jegy+államvizsga tételből jön össze és nyilván 7 kredites félévre elég gyatra átlagom lesz. Szabadon választható tárgyak 2-4 kreditesek.
Ami pont érdekelne az 2 kredit.
Vegyek fel pluszba 2 db 4 krediteset? az 7+4+4 kredit = 15 kredit azzal sem vagyok sokkal előrébb, de azért mégiscsak nem 7 kredit
Vagy ne bonyolítsam, csináljam meg a szakdogát+ ezt az 1 tárgyat+ dolgozzam ki a tételeket és a diplomajegy lesz ami lesz?
7 kredit 30 helyett 1 félévre az elég kevés. Így az átlag elég gyenge lesz erre a félévre.
Már az ezt megelőző félévben is csak 18 kreditet tudtam, felvenni mert a többi tárgy megvolt. Annak a félévnek is elég gyenge az átlaga.
Valószínűleg 5-ös nem lesz a diplomajegy de 4-est legrosszabb esetben is szeretnék. Hasznosnak nem érzem a plusz tárgyat, mármint dolgozom is , szakdoga, tétel kidolgozás mellett elég lenne nekem ez az 1 tárgy, csak attól félek, hogy az átlag nagyon gáz lesz.
0 kredit jár érte.
Szakdolgozati konzultáció néven fut a "tárgy" amit természetesen felvettem.
Ez az utolsó félév is beleszámít az átlag (nem a kredit)
Ami nem lesz jó így 7 kredittel...
Nyilván kevés a 7 kredit, de nem tudom hogy lenne e értelme még felvenni plusz 2-t amivel elveszem a fókuszt a szakdogáról+ államvizsga tételek kidolgozásáról
És a 15 kredittel sem vagyok (szerintem ) sokkal előrébb, ezért érdeklődöm, hogy jól gondolom-e, volt e már valaki ilyen helyzetben... (biztos volt, csak hogy olvass-e e valaki úgy értem)
Témavezetőnek mi köze a kreditekhez, átlaghoz?!
TO-t természetesen már kérdeztem, de azt mondták, hogy úgy vegyem fel ahogy szeretném...
Ergo semmit nem segítettek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!