Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Elmennél nyaralni egy olyan...

Elmennél nyaralni egy olyan barátoddal aki hirtelen úgy néz ki hogy az már nem a társadalmi normákon belül van?

Figyelt kérdés

7 éve vagyunk barátok, én lány ő fiú. Megbeszéltük hogy megyünk nyaralni, de én kicsit szégyellem mostanában ahogy öltözködik és be festette a haját fura színűre. Nem szeretném azt se ha egy szigeten pl meg köveznének minket vagy valaki rá támad ahol nem tolerálják a melegeket.

Mit gondoltok erről?

febr. 16. 19:08
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
69%
Miből gondolod hogy bárhol emiatt megköveznek? Mi egyáltalán az úticél? Európán belül azért nehéz olyan helyet találni ahol emiatt nyíltan rátámadnak. Nagyon sok színes hajú ember van a világon és jobbára mindenki túléli, itthon is, pedig itt aztán sok a homofób. Viszont ha te szégyelled őt, akkor jobban jár ha nem veled megy nyaralni
febr. 16. 19:15
 2/23 A kérdező kommentje:
Hát épp ezaz lehet nem Európán belül megyünk nyaralni. Tudom ez lehet bunkosag, de ezért tettem fel a kèrdést hogy ti szégyellnétek e a barátotok ha hirtelen fura stílusban kéne látnotok. Mégis csak egy helyen egy hotelban nyaralunk. Csak az a baj más nincs akivel tudnék menni nyaralni.
febr. 16. 19:23
 3/23 anonim ***** válasza:
94%
Ha szégyellném, akkor nem a barátom.
febr. 16. 19:24
 4/23 anonim ***** válasza:
61%
Így ahogy a 3-as írja. Bánom is én hogy néz ki, ha a barátom nem érdekel. Ha tartok attól, hogy valami ellenségeskedés éri, akkor olyan helyet javasolok a nyaralásra, ahol elfogadják a stílusát, identitását.
febr. 16. 19:29
 5/23 anonim ***** válasza:
73%

Magyarorszgon kívül nincs más olyan hely, ahol amiatt, hogy egy férfi festi a haját, melegnek nézzék.

Másrészt ha ennyire nem vagy toleráns, vagy rugalmas, akkor jobban jár, ha nem akarsz "barátja" lenni

febr. 16. 19:36
 6/23 anonim ***** válasza:
88%
Minek az embernek ellenség ha olyan barátja van mint a kérdező?
febr. 16. 19:44
 7/23 anonim ***** válasza:
20%
#5 Szerbiában a kezét is eltörik. Üdv a falun kívül!
febr. 16. 19:46
 8/23 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező,

a barátod tudja-e, hogy szégyelled őt?

febr. 16. 20:10
 9/23 anonim ***** válasza:
100%

Kérdésre felelvén, nem egyáltalán nem szégyelném sőt! (Jó mondjuk én se tartozok bele a "társadalmi normákba") viszont el kell áruljam hogy mindenki telibe tesz másokra mivel mindenki elvan foglalva a saját dolgával.

Csak a filmekben vannak olyan parasztok akik tesznek is valamit ezügyben. A valóságban max (de leginkább semmi) egy-két elfolytott összesúgás történik vagy furcsa megnézés,arra pedig magasról kell tenni.

De ha ennyire szégyenled inkább menj egyedül. A haverodat pedig hagyd békén ugyanis pont nincs arra szüksége hogy feleslegesen lopd az idejét csak azért mert nincs ki mással menni.

[Egy magyar helyesírási szótárat pedig majd meglátogatok, de ma már ehhez fáradt vagyok]

febr. 16. 20:15
 10/23 A kérdező kommentje:
Igen neki is megírtam hogy csúnya, annyit írt neki tetszik. Nem véletlen a barátom, megmondom neki őszintén ha valami nem tetszik. Ő is megszokta mondani nekem. Úgyanúgy anyámnak is megmondom ha valami csúnya rajta. Szóval kb olyan mintha családtag lenne. Kíváncsi voltam ki mit gondol erről. Valoban lehet kicsit túl reagáltam a dolgokat, de en nem igy ismertem meg és nem is a ruha erdekel a tengerparton amugy sem abba lesz. Hanem a színes hajon akadtam ki.
febr. 16. 20:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!