Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Elmennél nyaralni egy olyan...

Elmennél nyaralni egy olyan barátoddal aki hirtelen úgy néz ki hogy az már nem a társadalmi normákon belül van?

Figyelt kérdés

7 éve vagyunk barátok, én lány ő fiú. Megbeszéltük hogy megyünk nyaralni, de én kicsit szégyellem mostanában ahogy öltözködik és be festette a haját fura színűre. Nem szeretném azt se ha egy szigeten pl meg köveznének minket vagy valaki rá támad ahol nem tolerálják a melegeket.

Mit gondoltok erről?

febr. 16. 19:08
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
75%
A helyedben inkább megszakítanám ezt a barátságot. A srác miatt.
febr. 16. 21:47
 12/23 A kérdező kommentje:
11 es marmint jobb ha nem barátkozom vele a kinézete miatt?
febr. 16. 22:30
 13/23 anonim ***** válasza:
54%
Jobb ha nem "barátkozol" vele az ítéleteid miatt és hogy szégyelled. Ha szégyelled akkor hagyjad hogy olyanokkal legyen akik elfogadják, és te is olyat keress aki neked elfogadható
febr. 16. 22:50
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Így van, arra értettem amit a #13 mond.
febr. 16. 22:55
 15/23 anonim ***** válasza:
81%
Családtaggal nem beszélünk így, hogy ronda lett. Úgyhogy nagyon rosszak az érveléseid és én ilyen embert kiiktatok az életemből. Meg lehet mondani másképpen és nem így.
febr. 16. 23:00
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Neked hogy esne ha anyád vagy a "barátod" megírná neked hogy figyi nem mutatkozom veled többet mert iszonyat ronda vagy?
febr. 17. 04:59
 17/23 anonim ***** válasza:
Egy igazi bully vagy a családoddal és a "barátoddal" is ezek alapján. Nem kell hangot adni mindig annak, hogyha valami nem tetszik a másikon. Az, hogy neked csúnya valami, az egyéni szoc problem. Az meg nem barátság, hogy szégyellsz megjelenni vele valahol, és még képes vagy ezt nyilvánosság elé vinni. Kicsit lehet, hogy magadba kéne először nézni.
febr. 17. 14:23
 18/23 A kérdező kommentje:
16os nekem nem esik rosszul en semmit nem veszek magamra es kaptam mar eleg ilyen kommentet az életben.
febr. 17. 14:31
 19/23 A kérdező kommentje:
17 es amit te irsz azert nem teljesen igy van. Oke abban igazad van bunkonak nem kell lenni, szépen is lehet közölni a másikkal, de azert fő az őszinteség egy kapcsolatban is a párok megmondják egymasnak ha valami nem olyan jol all rajta.
febr. 17. 14:33
 20/23 anonim ***** válasza:
Jó lehet túloztam, de az, hogy így megmondod, hogy "csúnya" annak hat. Igen meglehet mondani finoman is.
febr. 17. 14:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!