Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért nincs önbecsülésem?

Miért nincs önbecsülésem?

Figyelt kérdés
Történt egy "baráttal" egy összeverekedes lényegtelen az előzmények én csak azt szeretném kiemelni alapból megse szabadna ilyennek történnie,de ha két férfi össze verekedik utána nevetnek rajta egy jót én ezen az elven vagyok és túl lépnek rajta atbeszelik amiért össze mentek oké szerintem mehet tovább a barátság,de mivan akkor amikor a srác a földön rugdosott és eltörte az orromat és rá egy évre szép lassan megint össze kerultunk és bandazgatunk amiért nagyon utálom magam és nem tudom hogyan lepjek ki ebből a kapcsolatból mert ha rajtam múlik gondolok egyet és nem foglalkozom vele,de eleve bohóc vagyok hogy foglalkozok vele meg hogyha már foglalkozok vele utána megint gondolok egyet és nem. Holott régen én elég volt ha valaki a hátam mögött mást mondott amit a szemembe és nem foglalkoztam vele egy életen keresztül ,mit javasoltok,hogy visszakaphassam magam?
febr. 16. 20:24
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Aki összerugdosott, utána bocsánatot kért-e?

Az ügy után a srác ellen mennyi tüske maradt benned?

Vannak más barátaid is?

Más vert-e meg úgy, hogy utána mégis megbocsátottál neki?

Édesapád alkoholista volt-e? Vert-e?

febr. 16. 20:27
 2/6 anonim ***** válasza:
78%

Állítsd fel az értékrendedet, hogy mi fontos és mi nem. Írd össze a pozitív negatív tulajdonságaidat s vonj le belőle egy következtetést.

Rövidebb gyorsabb verzió arról a bizonyos haverról pro és kontra érvek plusz olyan kérdések, hogy: miért éri meg vele barátkozni? Miért vagy még ezek után vele? Akarsz bármit is ettől az embertől vagy sem?

Végül pedig az érzelmeid és az észérveid közös álláspontja alapján dönts.

"Mindenki kerül nehéz vagy kilátástalan helyzetbe. Ha végképp nem látsz kiutat hagyd hogy az élet s az idő tegye a dolgát. Engedd el" (let it pass)

febr. 16. 20:30
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem kért bocsánatot annyit mondott,ha én nem kezdem nincs ez. Igen én kezdtem de olyan dolgok után hogy lehuzott pénzzel nehéz helyzetbe voltam akkor váltam el és berugtam kotekedtem egy discoba és mindenkivel megbeszeltem hogy neharagudjatok szar helyzetbe vagyok nem rátok irányul ő bevolt drogozva befeszult majdnem megveretett 9 gyerekkel és ő azthitte hogy ezzel megvéd hogy feltunest kelt. És besokkaltam megutottem de ha vissza üt és másnap megbeszéljük nem maradt volna tüske de földön rugdosott eszmeletemet nemtudtam két lábon nemtudtam állni úgy bevoltam rúgva. Apám nemvolt alkoholista és én sem és igen maradt felé tüske és jelenleg jó kapcsolatunk van nagyon is de akárhányszor hazajovok edesanyam is neheztel rám és onmagamba is ez van hogy istenem mitcsinalok és így nehéz mindennap ezhel a tudattal lenni.
febr. 16. 20:31
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát én biztos nem barátkoznék olyannal, aki bántalmazott. Keresném inkább értékes emberek barátságát, meg próbálnék másoknak segíteni, ami a legjobb út az önbecsüléshez, ugyanis aki másnak segít, annak van miből adnia.
febr. 16. 20:35
 5/6 A kérdező kommentje:
Ezigyvan
febr. 16. 20:36
 6/6 anonim ***** válasza:
Az aki téged rugdos, mikor a földön fekszel, eltöri az orrod, és ezért bocsánatot se kér, az a soha budos életben nem fog téged tisztelni, de még annyira se, hogy embernek nézzen. Te csak a játékszere maradsz.
ma 06:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!