Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Akinek semmit sem számít az...

Akinek semmit sem számít az élete, az azért van mert nincs önbecsülése, vagy miért?

Figyelt kérdés
Szóval az az ember, aki úgy érzi az élete semmit sem ér, nem érdemes rá vigyázni, nem fél a haláltól, sőt néha várja, de amúgy nem depressziós, nem akar öngyilkos lenni, éli az életét, de nem tesz semmit magáért, esetleg káros szenvedélyei vannak, önsors romboló, csak úgy van, hogy teljen már le az élete, legyen vége már egyszer, közben mindegy mi van, csak evickéljen el valahogy aztán jól van... az ilyen ember miért ilyen? Nem becsüli magát semmire?

2021. márc. 8. 01:54
 1/8 anonim ***** válasza:
34%
Azért, mert az élete valóban semmit nem ér. Nem tesz hozzá a társadalmi fejlődéshez, nem termel.
2021. márc. 8. 01:59
 2/8 A kérdező kommentje:
"Azért, mert az élete valóban semmit nem ér." Tehát szerinted tudja ezt magáról, tehát - nincs önbecsülése
2021. márc. 8. 02:09
 3/8 anonim ***** válasza:
43%
Pontosan.
2021. márc. 8. 02:12
 4/8 anonim ***** válasza:
0%

Káros szenvedélyei vannak és éli életet nem akar öngyilkos lenni?

Te egy ilyen szemüveges pattanásos stupidgyerek vagy?

Aki csak azért nem iszik, dohányzik él sexuális életet fut egy kört este vagy kiviszi a kutyáját kakálni, sétálni , mert ettől többnek érzi magát?

Szerintem menj el apácának! Nem a világgal van baj kedves helikopter…

2021. márc. 8. 03:23
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Van egy alapbetegségem, ami miatt totál intro-, és egy önmagát alárendelődő személynek érzem magamat, amit aki tud ki is használ.

E mellett bevállalós is vagyok, és nem azért,, hogy plusz pontot kapjak a főnöktől, hanem mert keresem a bajt magamnak, pl.: nem emelhetek, erre cipekedek.

2021. márc. 8. 06:14
 6/8 Kései Sirató ***** válasza:

Kalandvágy, hősiesség, erre a férfiak képesek egy kis dicsőségért, az életüket nem sajnálják.

Az ilyen típusúak szívesen mennek katonának, rendőrnek, tűzoltónak.

2021. márc. 8. 08:18
 7/8 A kérdező kommentje:

5

Milyen alapbetegséged van, ha megkérdezhetem?

2021. márc. 8. 10:37
 8/8 anonim ***** válasza:
51%
Magamból kiindulva,igen.(Az életem nem ér semmit,ergo,nem becsülöm semmire.)
2021. márc. 8. 17:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!