Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Írtam egy üzenetet messengeren...

Írtam egy üzenetet messengeren a barátomnak aki még nem látta, arról van szó hogy én nem vagyok önmagam a barátságban, meghogy nincs lehetőségem elmondani az örömöket bánatokat. Ezt írtam Neki, van okom bűntudatot érezni?

Figyelt kérdés
Gondolkodtam egy picit a dolgokon Azt figyeltem meg hogy amikor személyesen elmész velem valahová, akkor sokkal többet tudunk kommunikálni. Ami nagyon jó. Megmondom Neked őszintén hogy én legszívesebben hétvégenként elmennék veled valahová, de tudom hogy nem nagyon szeretsz kimozdulni amit én 100%-ig elfogadok. Csak annyit kérek, hogyha beszélünk telefonon vagy nálatok vagyok, akkor hadd mondhassam el egyrészt milyen örömeim vannak, illetve hogy melyek azok a dolgok amik szorongást vagy problémát okoznak nekem. Olyan szívesen beszélnék ezekről. Semmi gond nincs! Valahogy meg tudjuk ezt beszélni? Holnap hívlak kettőkor telefonon de kérlek azért írj vissza erre valamit, hogy rendben van ez a részedről? Holnap pedig hívlak! :)
febr. 16. 18:20
 1/4 A kérdező kommentje:
Ezt Írtam Neki. Nem akartam durva lenni abszolút
febr. 16. 18:20
 2/4 A kérdező kommentje:
Ha nem jó valamiért akkor visszavonom
febr. 16. 18:26
 3/4 anonim ***** válasza:
Jól értem, hogy úgy érzed, hanyagol, és több figyelemre vágysz tőle? Bűntudatod emiatt ne legyen.
febr. 16. 18:28
 4/4 A kérdező kommentje:
Én csak egy kérést fogalmaztam felé asszertíven. Nem hanyagol csak nem foglalkozik azzal amit én mondanék Neki.
febr. 16. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!