Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan barátkozzak, hogy...

Hogyan barátkozzak, hogy legyek önmagam?

Figyelt kérdés
Most kerültem új iskolaba (felnőtt képzés), olyanokhoz, akik már tanulnak és én bekapcsolodtam hozzájuk. Nem igazán megy a barátkozás, kedvesek, én is az voltam velük, de mégis normalisan beszélgetni valami témáról nem megy. Az van bennem, hogy most erre mit kellene mondani, hogy szólítsam meg, miről beszéljek vele. Nagyon szeretnék ezen változtatni, csak egy ilyen helyzetben, olyan kínosan érzem magam. Tudom, hogy lazán kellene venni a dolgot és önmagamat adni, de mikor ebben benne vagyok, akkor nem megy, hiába próbálom, olyan mintha egy idegen lennek saját magam számára is. Nem tudom mennyire lehet ezt érteni, de ha valaki tudna pár tippet, vagy tapasztalatot megosztani velem, nagyon hálás lennék.

2019. máj. 27. 15:29
 1/4 A kérdező kommentje:
Ugye ők már össze szoktak, így még nehezebb, de nagyon szeretnék közelebb kerülni hozzájuk.
2019. máj. 27. 15:32
 2/4 A kérdező kommentje:
19l
2019. máj. 27. 15:33
 3/4 anonim ***** válasza:
Menjetek el inni együtt, kezdeményezz nyugodtan.
2019. máj. 27. 15:38
 4/4 anonim ***** válasza:
Te vagy az új, pont ezért kellene egyszerűnek lennie..
2019. máj. 27. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!