Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogy legyek újra önmagam?

Hogy legyek újra önmagam?

Figyelt kérdés
Van egy nagyon nagyon jó barátnőm, ő az egyik legjobb barátnőm, akivel mindent megtudok beszélni, meg csomót hülyültünk, viszont nemrég kiköltözött külföldre, és azóta mintha nem is én lennék. Unalmasnak érzem magam. Mikor beszéltem vele cseten, valahogy szóba került a téma, hogy vicces vagyok e vagy nem, és elkezdett röhögni hogy most azonnal felejtsem el, hogy pont én nem vagyok vicces, mert hogy egész életében rajtam röhögött a legtöbbet. És ez lehet, hogy igaz, ha rólunk van szó, de senki mással nem vagyok annyira jóba mint vele, és az osztályban szeretnék újra az lenni aki voltam. Kedveltek, mert vicces voltam és nyitott, de már valahogy nem tudok az lenni. És nem is mások véleménye miatt hanem magam miatt...

2018. febr. 6. 21:28
 1/5 anonim ***** válasza:

Sajnos erre nincs jó válasz :(

Ilyesféle eset volt velem is, de szerintem vagy megpróbálsz tudatosan nyitni a többiek felé, vagy zárkozóttabb maradsz, vagy eljátszod, hogy nyitotz vagy, de közben nem engedsz közel senkit magadhoz. Én az elsőt ajánlanám, viszont az utolsót csinálom. A döntés a tied. Sok sikert!

2018. febr. 6. 21:36
 2/5 anonim ***** válasza:

Ne akarj annyi mindent egyszerre pláne ne olyanokat amiket tudod, hogy nem kaphatsz meg. Itt nem csak tárgyi dolgokra gondolok hanem pl. Szerelem (plátói).

Tedd fel magadnak mindig ezt a kérdést:

Amit akarok miért akarom?

2018. febr. 6. 21:52
 3/5 anonim válasza:
Sajnos választ én se tudok adni. Nekem a 9. lesz a nehéz ugyanis nagy a valószínűsége hogy eggyik osztálytársam se ebbe az irányba fog menni. Előre is félek, nem szeretnek emiatt nagy hátránnyal indulnak a többiekkel szemben.:(
2018. febr. 6. 21:57
 4/5 anonim ***** válasza:

Nèv elvtárs..!*-*

24/L

2018. febr. 6. 22:00
 5/5 A kérdező kommentje:
Értem, köszi a válaszokat! :)
2018. febr. 7. 01:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!