Hogyan tudnék önmagam lenni, önmagam adni?
Szia ! :)
Húúú, kb kétsezr kellet elolvassam mert annyira siethettél vele és jöttek sorba a gondolataid, no de let`s goo!
Hirtelen teljesen magamra ismertem a te leírásodban, mert én sem vagyok z a nagy társasági ember, elég csendes is vagyok, de én így szeretem és így vagyok önmagam (mert nem is tudnék az a hangos típus lenni). De megmondom neked őszintén, így job is mert nincs se nekem és biztos neked sem olyan "hangos" barátokra akik majd olyan 2-3-4 év múlva le se sz*rnak, nem? Mert aztán úgyis lesz barátod, majd ha annak is lesznek normális haverjai lesz új baráti köröd és elmaradnak az ilyen régi barátok.
Melletük így automatikusan generálsz magadnak egy új embert, ezért fura ez neked. Ez kb olyan hogy elmész egy táncestre de nem tudsz táncolni, mégis fogsz táncolni. Remélem sikerült ezt ezzel elmagyarázzam.
Attól meg ne félj hogy nem tudsz önmagad lenni, mert ha még nem jöttél rá, ki fog alakulni benned. Nem tudom hány éves lehetsz, nem merek tapogatózni mert félek hogy megsértelek, de hiszem azt hogy még ki fog alakulni nálad ez ! :) (saját tapasztalat) Amit tudsz tenni (talán) az hogy gondolom vannak hobbiaid, olyan dolgok amik lefoglalnak. Na most, csináld akkor azokat és idővel kialakul. Ha nem tetszik ez a társaság amiben vagy ismerkedj akár a neten más, hasonló emberekkel amilyen Te vagy :) (ismét saját tapasztalat)
Önmagad még ki tud alakulni, sőt ! Vannak esetek ahol 30 évesen se tudja magát valaki önmagát adni. Én pl egy éve jöttem rá hogy tudok írni akár irodalmi műveket is ami szerintem nagy szó. Na, pl ez is mostmár hozzátartozik az önmagam dologhoz. :)
Szóval hajrá :) !
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!