Egyre inkább azt érzem, nem lehetek önmagam, elveszítem a barátaim. Mit tegyek?
Régebben nagyon nyitott személyiség voltam, könnyen elértem, hogy mások is megnyíljanak előttem akár mélyebb témák kapcsán is, illetve én is azt éreztem, tabuk nélkül tudok beszélni, akár mélyebb érzelmekről, gyengeségeimről.
De azt vettem észre, ahogy növök fel, hogy minden baratsagom felületessé kezdett válni. Már az a trendi h erősnek mutatjuk magunkat és a bennünk bujkáló félelmeket, aggodalmakat elrejtjük. Akár a fájdalmat is. Kezdjük azt tettetni, éreztetni a másikkal, hogy elerhetetlenek vagyunk. Valahogy kivétel nélkül, ahogy felnőttem, minden barátságomba beferkozott ez a dolog és már én sem merek megnyilni, mert gyengének, elesettek fogok tűnni. Rosssz ez a disszonancia magamban. Mi lehet az oka?
Ez velem is így volt csak velem 19 éves korom környékén. Akkor vesztettem el sok barátot.
Nem lehet, hogy ezek csak felületes barátságok voltak és felnőtt fejjel rájöttél hogy nem igazi barátok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!