Mire jó ez a munkáltatónak hogy egy munkát amit meghírdetett probál rossz színben feltűntetni az interjú során? Ez már a harmadik ilyen eset!
Már a harmadik interjún vagyok túl és mindegyik állásnál a meghírdetett állást probálja a munkaadó rossz színben feltűntetni.Pl hogy ez ilyen meg olyan munka,sokan kihullottak már innen,van itt egy kemény mag(régi munkatársak).Kb az jött le hogy teljesen maga ellen beszél,ok hogy a tényeket mondta,na de mire jó ez?
Én ha nagyon felakarok venni valakit,akkor azon vagyok hogy bíztassam és lássam rajta a lelkesedést,na most egy ilyen "lelkesítő" beszéd után ki lenne lelkes?Kb úgy jött le hogy a keménymagba nehéz beilleszkedni és hogy már sok ember megfordult ott.
Mire jó ez egy munkaadónak?
Én ezt akkor csinálom mikor úgy látom a munkavállaló nem elég kitartó és valójában nem is akar dolgozni....
Felesleges körök lefutásának megelőzése ez,nem kell a későbbiekben kirúgni....
A másik verzió valójában meg van már a melóra az ember csak még valami oknál fogva nincs ott.
Én ezt akkor csinálom mikor úgy látom a munkavállaló nem elég kitartó és valójában nem is akar dolgozni....
Felesleges körök lefutásának megelőzése ez,nem kell a későbbiekben kirúgni....
A másik verzió valójában meg van már a melóra az ember csak még valami oknál fogva nincs ott.
Hát akkor jó nagy hülyék vagytok már bocsi.Én nem pazarlom az időmet akkor senkire,ráadásul nem kétszer egymás után.Kétszer 40 percet.Rádásul akkor nem mondom neki elötte hogy jó akkor jövő hét szerdán kezdhetsz.Pff mi ebben a logika már nem azért?Idioták a magyar munkaadók rá kellett jönnöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!