Lehet jó ötlet egy harmadik szeméjel frissíteni a kapcsolatot?
Nem.
Egyébként törődéssel, kikapcsolódással, közös programokkal, hobbikkal lehetne jobb a kapcsolatotok.
Először nem értettem mit akarsz egy harmadik szemmel..
Majd leesett hogy SZEMÉLLYEL akart az lenni..
A válaszom, hogy ha már ott van a harmadik abból sosem sül ki semmi jó. Inkább találjatok ki közös programot. Kirándulás. Közös nyelvtan tanulás stb.
Szerintem nem. Milyen téren lapos a kapcsolat? Csak a szex terén, vagy egyébként is?
Kezdjetek javítani az "egyebeken", aztán javul a szex is. Attól nem fogjátok egymást jobban szeretni, becsülni, ha egy idegent beengedtek az ágyatokba.
Lehet jó ötlet igen.Pláne ha a pasid vele marad vagy te maradsz a harmadikkal.
Szóval érted?De,hogy ez kettőtökön nem segít az tuti.Én nem mennék bele ilyenbe.Ha valami nem megy nem kell erőltetni.Főleg ha már volt próbálkozás a megjavításra és akkor sem megy.Nem kell rögtön válni nem azt mondom de ha ennek a gyanúja is felmerül valakiben,hogy így lehetne felfrissíteni a kapcsolatot az már nem jó kapcsolat semmiképp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!