a párommal már 10 éve vagyunk együtt ezalatt ö rendszeresen megcsalt, tudtam éreztem de nem szóltam neki, most megint van valakije tudom jobb lenne ha már szétválnánk de én még szeretem valahol és 2 gyermekünk is van nem útólsó sorban nem akarom egyedül nevelni őket nem lennék rá képes (tanácsot)
Pedig ez így tovább nem mehet. Egy alkalom is szörnyű de azt még el lehet fogadni. Egy tartalmas beszélgetés nem árthat mindenről. javaslom hogy e közbe a gyerkőcök nelegyenek otthon.
2014. jan. 27. 20:21
2/29 anonim válasza:
Istenem, miért alázkodnak meg a nők? Hagyd ott!
2014. jan. 27. 20:23
3/29 anonim válasza:
Valahol szereted. Valahol. És akkor ez egy kapcsolat alapja? Ez az ember nem szeret téged, csal fűvel-fával és ezzel megaláz.
Gyereket egedül nevelni nehéz, de nem gondolnám, hogy nekik olyan baromi jó végignézni, ahogy te alázkodsz ebben a kapcsolatban, és hogy az ideg szétrág esetleg.
Jobb lenne, ha szétválnátok, és ezt tudod is.
Mi a kérdés?
Mindenkinek jobb lenne, ha elválnátok, még a gyereknek is. A nevelésükben úgy is tud segíteni, és legalább érzelmileg nem mész tönkre.
2014. jan. 27. 20:26
4/29 anonim válasza:
Van két gyereked, felelős vagy értük, hogy normális családba nőjenek fel. Ennyi. Ha jó apa, akkor ...
2014. jan. 27. 20:29
5/29 anonim válasza:
Miért nem lennél képes a gyerekeket egyedül nevelni?
2014. jan. 27. 20:34
6/29 anonim válasza:
Gondolom, a kérdező nem dolgozik.
2014. jan. 27. 20:37
7/29 anonim válasza:
Azért nem lenne képes egyedül nevelni, mert akkor meg kéne emelni a kicsi fenekét és elmenni dolgozni.
De ez már büdös neki, ezért inkább megcsalt idióta marad, csak ne kelljen a kényelemről lemondani!
Ennyi!
Ha zavar, hogy félreb-a-s/z+ik a kanod, hát hagyd ott, ha meg gyenge vagy otthagyni, akkor ne rinyálj!
Ha olyan rossz dolgod lenne, már rég otthagytad volna...
2014. jan. 28. 06:35
8/29 anonim válasza:
7 Attól mert te a kutyának nem kellesz, és szökő évente egy lasszóval fogott eltévedt pasasod van még nem kell így beszélni arról aki egy ilyen kérdést kiír.
2014. jan. 28. 06:38
9/29 anonim válasza:
7+ Az írásod másról is tanúskodik ám, többek között arról, hogy iszonyatosan szeretnéd ha a kérdező lépne, hogy te betudj ülni a készbe utána. Ezért is vannak ilyen hisztérikus kirohanásaid.
2014. jan. 28. 06:48
10/29 anonim válasza:
Jah és 7-eske akinek melóügyben ekkora szája van az nyugodtan mutasson példát és szerezzen a kérdezőnek, de nem ám gagyit, hanem olyat amivel normálisan lehet 2 gyereket nevelni, olyan netto 450 ezrest, amiből egy nő egyedül biztonságban tudja a gyerekeit nevelni, tudja fizetni a rezsit stb:DD De addig mig ezt nem tudod addig a "pici" szádat illő befogni:D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!