Megint 1 harmadik a kapcsoltunkba?
Na életem.
Egy szóval nincs senkim.De ha sokáig betegesen féltékenykedsz akkor keresek.El megy az ember dolgozni és te egyből a neten vagy.Arról meg ha válni akarsz elég annyit mondani,hogy pá.Én meg megyek.A .... SE KÍVÁNCSI ÁLLANDÓAN A FÉLTÉKENYKEDÉSEIDRE.
Az a baj,hogy sokan nem látnak bele a kapcsolatunkba és kívülről én tűnők a szar embernek.
Volt idő amikor lehetett volna nőm,de nem használtam ki az alkalmat.Ezt akár hazugság VIZSGÁLÓN is elmondanám.
Egyszer már itt hagytalak a faszba emiatt a beteges dolgaid miatt.
Na életem.
Egy szóval nincs senkim
Ezen senki nem csodálkozik, az ilyen megnyilvánoláskáud után:xDD
Egyszer már itt hagytalak a faszba emiatt a beteges dolgaid miatt.
Szerintem a kérdező örömtáncot lejtene ha ez lenne, de sajnos ez csak a te fantazmagóriádban szerepel:DD
8;9;10
:)
Látom betalált!
A kérdező bevallotta, hogy azért nem lép, mert akkor egyedül kéne a gyerekeket eltartani, hát akkor más választása nincs mint tűrni!
Mindent lehet, csak akarni kell!
A kérdező meg jól érzi magát így, hiszen már régen léphetett volna, még mikor gyerekek sem voltak, de nem tette!
Engem nem kell helyre rakni kisgyerek.Tudom hányadán állok.Akkor leírok egy pár sort,hogy mi is van velünk.
Én magyar vagyok a párom roma.Én kicsit többet jártam suliba,ő....
Nem vagyok léhűtő,mert minden szar melót bevállalok amit lehet annak ellenére,hogy két szakmám van.Hétvégente Győrbe utazok (innen nekem kb.350 km)napi 14-16 órát takarítok és utána ha haza jövök elviszem a lányomat a suliba annak ellenére kellek 6.45-kor,hogy előtte 4 órával érek haza.Mellette egy prés üzemben dolgozom ahol nem éppen leány állom egész nap hallgatni a prés 100 tonnás csattogását és utána arra haza jönni,hogy a párod neked esik azzal,hogy kivel basztál.Ezek után nem hogy félre nem akarok baszni,de még a nők(m)höz sincs kedvem.
Szóval ha valamit nem látsz át akkor ne pofázz bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!