Megint 1 harmadik a kapcsoltunkba?
Nem a kérdéshez tartozik,de a kérdező párjának a kommentjeinél hogy-hogy nincs %?
Hogy válaszol ide? Én ezt nem értem. Mint egy másik felhasználó?akkor kéne %-ot mutatni,nem?
12,13,14,17,19,20
Látom nagy értelmek vagytok.A párom mániásan féltékeny.Sajnos ez ellen nem tudok mit tenni.Megpróbáltam már másfelől közelíteni dolgokhoz,de ő valahogy mindig visszatud fordulni ehhez a témához és kész.Egyszerűen nincs kedvem állandóan ezt hallgatni tőle.
Mi van?????
Már semmit nem értek! Ki van kivel??? Ki válaszol kinek???
Az én válaszom a 7,15! 75%
A 15-ben reagáltam a 8,9,10-es válaszolónak.
Akinek nem tűnt fel, hogy két különböző embernek írogatja a baromságait! :-D
A kérdező párjának meg nincs %-a, nyilván most reg-elt!
Tuti kamu a kérdés!
És ilyenek járnak ide....
Mi meg ilyenektől kérünk tanácsot és ilyeneknek próbálunk tanácsot adni! Szégyen és elszomorító,h.ilyen unatkozó személyek vannak itt regisztrálva:-(
Ezt a retek kamu sz^rságot! Jó ideig nem néztem a fórumot, most bejöttem, ezt a hányást, amit idetolt a kérdező, meg a "párja" ... Jesszus, a szánalomnak milyen alsó bugyrai vannak még, amikről nem tudok? Kérdezőke azért regelt még egyszer, hogy magát védje? Megártott a Rosalinda? A legaljább szappanopera eredetibb. Most már ott tartunk, hogy a párja féltékeny őrá.
Kérdező, ennyire ne nézz senkit hülyének, mert te jössz ki hülyén. Mint pl most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!