A harmadik fél hibás, hogy beszáll szeretőnek egy rosszul működő házasságba?
Igen az, mert lealacsonyodik egy szerető szintre.
Ha rossz a kapcsolat végett kell vetni, minimum amit elvárnék a harmadik fél helyében.
szerintem mind a 3 hibás. :)
amugy meg a kapcsolat 2 emberen mulik. Akkor meg a pasi a hibás, ha nem közli a csajjal (a szeretővel, 3.-al) h házas (sajnos én már voltam ilyen helyzetben, és mástól tudtam meg h mi van)!!! Akkor a pasit kell hibáztatni!!4
Nem CSAK ő a hibás. Nyilván aki szeretőt akar, az találni is fog nem is olyan sokára, de ezt kizárólag a harmadik félre fogni, szerintem enyhe túlzás.
És aki hajlandó belemenni egy szeretői szerepbe, annak vagy nagyon sivár élete van, vagy nincs önbizalma, vagy bármit megtenne azért, hogy valaki is szeresse...
Ha rosszul működik egy kapcsolat, ki kell belőle lépni.
Én nem akarok folyton második lenni, nem akarok titkolózni, nem akarom egyedül tölteni a karácsonyt, nem akarok a barátom, családom előtt titkolózni, hazudni nekik.
7-es vagyok: még annyi, hogy el nem tudom képzelni hogy találkozok a párommal, megcsókol, előtte 30 perccel meg mást csókolt meg, reggel mellette ébredt, előző este szeretkeztek stb.
Aztán hosszú távon ott lenne mindig a félelem, hogy engem mikor csal meg ugyanúgy, mikor leszek én a "rosszul működő kapcsolatban" a megcsalt fél.
Ha másik nő felbukkanna, rá nem lennék mérges. Viszont nagyon magamba néznék és nagyon mérges lennék a férjemre. A kapcsolatunkért mi ketten vagyunk felelősek.
Ha jól működik, akkor egy csapat playmate is kínálkozhat, a férjem (vagy fordított esetben a feleség) nem fogja a füle botját se mozdítani.
Abban nagyon nem hiszek, hogy féltékenykedéssel, a másik "bezárásával, őrzésével" lehetne egy kapcsolat stabilitását megőrizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!