Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A harmadik fél hibás, hogy...

A harmadik fél hibás, hogy beszáll szeretőnek egy rosszul működő házasságba?

Figyelt kérdés
2013. aug. 15. 18:16
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem a harmadik fél IS hibás. El nem tudom képzelni, hogy ne kérdezne rá, hogy mondjuk "nem zavarja a feleségedet/férjedet, hogy ma itt töltöd a délutánt?" és akkor a másik mondja, hogy "á, dehogy, azt mondtam túlórázok/átmegyek a haveromhoz" és akkor..? Együtt röhögnek, hogy "haha, ez a hülye meg megbízik benned, lehet, hogy még vacsorát is készít, mire hazaérsz a "túlórából" micsoda balek...
2013. aug. 15. 19:23
 12/19 anonim ***** válasza:
93%

Hát szerintem itt nem az a kérdés, hogy hibás-e, hanem hogy minek neki egy érzelmileg labilis ember, aki nem döntötte még el, hogy elhagyja a feleségét? Akkor bizonyára a szerető iránti érzései sziklaszilárdak, nem?

Nevetséges az egész. az egy dolog, hogy erkölcsileg megkérdőjelezhető, ha az elejétől tudod, van felesége, de ráadásul totál értelmetlen és mindhárom félnek sokkal fájdalmasabb, mint amennyit az egész ér... szerintem.

2013. aug. 15. 19:24
 13/19 anonim ***** válasza:
62%

Szerintem ez esetben mindkét fél hibás.....

A nő gátlástalan,tudja hogy a pasinak van kapcsolata,sokszor még a szex is rendszeres(tudom,sokszor állítják hogy nincs szex,külön alszanak...stb. Ha ezt beveszi még hülye is)

de ha neki jó az,hogy a pasi farkát megkapja az asszony után,erre izgul,hogy mindig csak 2. lesz,akkor most Istenem!

Aki megelégszik az élő szexbaba szerepével,nem zavarja,hogy csak egy mocskos kis titok a pasi életében,akihez néha-néha átmegy hogy jól megdugja,annak magánügye...

2013. aug. 15. 19:53
 14/19 anonim ***** válasza:
54%

Le fogtok nagyon hurrogni, de szerintem a szerető a legkevésbé hibás...

Az én szememben sokkal nagyobb hibások azok a nők, akik belekényelmesednek a házasságba és nem figyelnek oda a férjükre. Viszont ugyan ennyire hibás az az anyám asszony katonája "férfi" is, aki inkább keres még egyet az asszony mellé, mint sem hogy megoldja a házasságát...

2013. aug. 15. 20:11
 15/19 anonim ***** válasza:
69%

Undorító gerinctelen viselkedés!

Soha nem másznék bele más kapcsolatába, előbb váljanak, lássam a papírokat, addig semmi csók, no flört!!

Mindegy milyen stádiumban van a házasság, egy aljas roha.dék aki belepofátlankodik. Lehet lepontozni.

2013. aug. 15. 20:52
 16/19 anonim ***** válasza:
49%

Sokan azzal vágnak fel, hogy ők nem tesznek semmi rosszat, hiszen ők nem házasok, nincsenek kapcsolatban, nem bántanak meg senkit. Ennél bénább szöveget még nem hallottam.

Kérdem én, ha a szomszéd nőnek ellopom a kristály vázáját, azzal nem teszek semmi rosszat? Még ha az a nyomorult váza az én szobámba jobban bele is illene, akkor sem illő ellopnom.

Én így tekintek egy kapcsolatra is. Tiszteletben tartom. Ha valamelyik fél hűtlenkedik, az az ő baja, ő nem tiszteli a párját annyira, hogy őszinte legyen hozzá. De én aztán ugyan nem fogok részt venni benne.

Ha egy házasság rossz, azt meg kell javítani. Ha minden erőfeszítés ellenére ez nem sikerült, akkor ki kell belőle lépni. Utána jöhet a másik, addig nem.

Úgyhogy igen, hibás a harmadik fél is. De aki ilyen hülye az meg is érdemli a sorsát.

2013. aug. 15. 22:36
 17/19 anonim ***** válasza:
94%

16: A vázás példa azért nem jó, mert a váza nem tud tiltakozni az ellen, hogy elvidd... A szerető nem "lop" el semmit senkitől.

Én ifjú lánykaként több ajánlatot kaptam házas kollégáktól, ügyfelektől, pedig nem billegettem magam előttük és párom is volt. Amikor rákérdeztem a feleségre, akkor jött a süketelés, hogy de mi már nem vagyunk együtt így meg úgy... Hát persze!

Van aki beveszi. Persze butaság, de akkor is a megcsaló az, aki keresi a lehetőséget, ajánlatot tesz, miközben előadja, hogy otthon bajok vannak, már válnának, csak az asszonyt most nem hagyhatja ott mert megdöglött az aranyhala, nagyon kivan szegény...

2013. aug. 15. 23:13
 18/19 anonim ***** válasza:
51%
Aki a szeretőket szidalmazza ,hogy hulladék az egy szűk agyú marha.Először is tudni kéne a körítést majd ítélkezni.Ha tudta ,hogy az illető nem egyedül álló akkor igen van sara ,de ha nem tudta hanem így menet közbe derült fény a dologra akkor mi van?Akkor szerető volt a tudtán kívül és akkor érezze magát rosszul? Utána mi van az a lényeg.Nekem is volt egy ilyen kapcsolatom és igen még utána tartott egy hónapig mire kimondam a végét ,de ezt abban a pillanatban is tudtam ,hogy vége lesz.De egyébként sem vágytam akkor komolyra és úgy voltam vele hogy egy két hét már mindegy mert ha nem velem akkor mással csinálja. De nekem sokat adott az a rövid kapcsolat majdnem hogy az hozott vissza az életbe:P És hogy megbántam e hogy nem szakítottam azonnal NEM van e miatta bűntudatom NEM és hogy aljasnak érzem e magam miatta NEM .Az élet nem olyan egyszerű ,hogy minden fekete fehér :)
2013. okt. 9. 01:30
 19/19 anonim ***** válasza:

"Szerintem a harmadik fél IS hibás. El nem tudom képzelni, hogy ne kérdezne rá, hogy mondjuk "nem zavarja a feleségedet/férjedet, hogy ma itt töltöd a délutánt?" és akkor a másik mondja, hogy "á, dehogy, azt mondtam túlórázok/átmegyek a haveromhoz""

Hehe.:) Szerinted ezt mondja egy házas fél annak, akinek ő a választottja?:)

Vagy nem beszél a családjáról és egyedülállónak adja ki magát, vagy azt mondja, hogy többszerelműek, és a házastársnak is szerelme van X éve, és ő szervezte meg neki, hogy eljöhessen randizni, és ők is hamarosan napi kapcsolatban lesznek egymással, már keresi az alkalmat, hogyan ismertesse össze őket.

2013. dec. 17. 02:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!