Milyen előnyei és hátrányai vannak, ha valaki férfi, illetve nő, melyiknek jobb lenni és miért?
Figyelt kérdés
dec. 1. 15:12
1/24 anonim válasza:
Nem akarnék nő lenni.. Menstruáció, terhesség... Nemi szerepek miatt. Zaklatók miatt. Viszont férfiak hamarabb halnak és nagyobb az öngyilkossági ráta, szenvedélybetegek.
2/24 anonim válasza:
Lehet mindkét nemnél előnyöket meg hátrányokat találni, de ezek mindig szubjektívek, érzelmi szempontból lehet csak valamit mondani.
3/24 anonim válasza:
Mondjuk férfiaknál az öngyilkosság ráta azért lehet nagyobb, mert generációk óta elnyomják az érzéseiket (egy férfi nem sír, mindig erősnek kell maradniuk) és nincs egy jó eszköztáruk amivel kezelni tudják az érzéseiket irányba rakni néha a gondolataikat. Ráadásul a férfik ellen elkövetet erőszak még mindig elég tabu téma.
4/24 anonim válasza:
De abból a szempontból hogy a srácok szerintem szabadabbak én inkább lennék srác.
5/24 A kérdező kommentje:
Mit lehet egy férfinak, amit egy nőnek nem?
dec. 1. 16:14
6/24 anonim válasza:
Más módon tud szexelni, mert mások a nemi szervei.
7/24 anonim válasza:
Semmi pénzért nem lennék nő, mert nem szeretnék nagyon sokáig élő egyedül maradó,megkeseredett,gonoszkodó vén szipirtyó lenni, amivé a nők többsége válik.
8/24 he84 válasza:
Ez sok nőre nem igaz 6-os válaszoló, ne általánosíts.
Én nőként időnként lennék férfi kíváncsiságból, részbrn a mensi nélküli lét miatt, részben pedig néha kicsit érdekel férfiként szexelni. Ettől függetlenül általában oké, hogy nő vagyok, még ha bizonyos helyzetekben nem is mindig. Ez van, azért nagyjából el van fogadva.
9/24 he84 válasza:
Illetve 7-es válaszolónak írtam az 1. rövid bekezdést, csak elírtam.
10/24 anonim válasza:
A 7-es tipikus megkeseredett, nőgyülölő ember, nem érdemes figyelembe venni, amit ír, az teljesen téves, nem igaz, amit állít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!