Milyen előnyei és hátrányai vannak, ha valaki férfi, illetve nő, melyiknek jobb lenni és miért?
1. Nem, a munkalehetőség alatt a nehéz fizikai munkát értettem, nem a bűnözést.
2. Életemben nem láttam olyat, sem tapasztaltam, hogy a boltban csak azért, mert egy nő selypegve mond vmit, hozzádobnak vmit ingyen. Max. azt tudom elképzelni, hogy instamodelleknek megteszik a bárban.
3. Előbbi vonatkozik a munkahelyi "mellbedobásos" előrelépésre is. Ahhoz azért olyan csillagzat kell. Kell egy f.agyú főnök, és kell egy szép arc, jó test. Átlag nőként bemenni a főnökhöz "adok neked franciaórát előléptetéséert szöveggel" kb. a nyilvános megszégyenítéstől a HR gondokig mindent okozhat, még akkor is, ha a főnök f.agyú. De a többség nem is az, azért a férfitársaid jól leminősítetted itt.
4. Az szomorú, hogy van olyan véglény pasas, aki csak azért áll le segíteni bárkinek, mert az villant. Én többször láttam olyat, hogy egyszerűen j fej emberek segítenek egymásnak nemtől függetlenül.
5. Gyesre menő férfiakat már rég nem néz le senki, csak a hímsovi parasztok. Pl. a vígszínházas sztár Pál utcai fiúk musical egyik vezető színésze is otthon maradt a gyerekkel, aztán egy pisszenést nem hallottam arról, hogy mennyire gáz lenne, sőt inkább sztárolják, jogosan, hogy milyen jó apa
1. Vannak nők, akik alkalmasak rá.
Többivel egyetértek.
5. De a gyest a ma napig lenézik. Pont hogy a feministaagyú krvák. Hoztál egyetlen ellenpéldát egy no name színésszel. Bravó.
22
Legfeljebb bizonyos femkók. Az ingyenéő luxusk...k egy része is femkó. Hímsovik is lenézik biztos. Valójában a társadalom nagy része lenézi őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!