37 éves bp-i férfi vagyok és párt keresek.A nők nem 3+ szobás lakásban, hanem kertesházban akarnak majd élni, én meg (bár szeretem a természetet) nem szeretnék kertesházba költözni a sok hátránya miatt, van olyan nő aki lakna lakásban családdal is?
Panelba nem szülök, ezt már 16 évesen eldöntöttem.
21N
Én kertesben nőttem fel, most is abban lakom, nem tudok társasházban megmaradni. Nekem kell a személyes tér, egyszerűen gyűlölöm, hogy mindenki bennevan a privát teremben.
Egy barátnőm is férjhez ment társasházba, de pár év után kérte, hogy adják el és vegyenek inkább egy kertest, mert nem bírja.
Nagyon sok múlik azon, hogy ki mihez szokott, simán találsz olyan nőt, aki meg kertesházat nem akar.
Én társasházban lakom, kb kéthetente látom egy-egy szomszédomat, ellenben a rokonom kertes házánál non stop nézhetem a szomszéd férfi topless ügyködését a kertben. (nyáron nyilván). Na meg lehet hallgatni a fúrást, faragást, fűnyírást, mert persze mindig van valami tennivaló. A FOLYAMATOS kutyaugatásról nem is beszélve.
Kösz nem.
Szerintem nagyobb a nyugi egy panelban. (Ok, ha a Havanna lakótelep emberszabásújai közt laksz, akkor nem, de egy kulturált környéken egyáltalán nem zavarnak az emberek.)
Ha milliárdos lennék, természetesen én is egy rózsadombi villában mereszteném a seggem, és a lábamat nem tenném be többé a 13. kerületi panelbe, ahol most lakom. :D
Na de maradjunk a valóság talaján...
Egy kertes házban MINDEN a tulajdonosok nyakába szakad. A fűnyírástól kezdve a lehullott levelek eltakarításán át, a ház statikai állapotának figyelése és fenntartása, a tető, a kerítés, a fák metszése, a kártevő irtás és sorolhatnám. A mostani energiaárak mellett kisebbfajta vagyon kifűteni télen, vagy lehet úgy élni, mint számos ismerősöm: jégveremben két pulcsival a csilivili kertes házban.
Arról nem is beszélve, hogy a panelban egy pillanatig nem félek semmitől, pedig egyedül élek jelenleg. Néha hallom, hogy lent ordibál egy-két részeg, de nem tud megijeszteni. Na most egy kertes házban nem tudnék nyugodtan aludni egyedül, és a gyomrom összeszorulna, ha kint hallanék valami patáliát. Nekem biztonságot ad, hogy egyrészt nem túl könnyű bejutni ide, másrészt kb 8-an hallanák meg egyszerre, ha sikoltani kezdenék.
Szóval átlagos körülmények közt az életben nem mennék kertes házba. A milliárdok meg egyelőre nem úgy néz ki, hogy a nyakamba szakadnának egyhamar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!