37 éves bp-i férfi vagyok és párt keresek.A nők nem 3+ szobás lakásban, hanem kertesházban akarnak majd élni, én meg (bár szeretem a természetet) nem szeretnék kertesházba költözni a sok hátránya miatt, van olyan nő aki lakna lakásban családdal is?
A 21 éves a szüleivel lakik, életében egy szalmaszálat nem tett keresztbe, de panelba nem szül.
10 év múlva már egy barlangba is szülnél, kisanyám.
Muszáj ide írnom egy ócska, de nagyon igaz közhelyet: "Az ember a hozzáállása megváltoztatásával az életét is megváltoztathatja."
A személyes sztori: hárman vagyunk lányok tesók, mindannyian kertes házban nőttünk fel. Én jelenleg is kertesben lakom, de laktam 10 évig panelben is, nem volt vele bajom. Az egyik húgom jelenleg is társasházban (tégla) lakik, teljesen jól elvan. A másik húgom is lakott panelben, meg más típusú társasházakban is, de nem bírta, szingliként inkább vett egy házat magának és azóta is ott él, egyedül.
Ohh, ilyet is lehet? ;)
Akinek kertes házra van igénye szóljon nyugodtan!
A kérdezővel most nem törődnék, úgy is csak tipródik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!