Egy furcsa, különc, magának való embernek jobb is, ha egyedül marad?
Miért ő tehet arról, hogy másik fél nem elfogadó?
Érezze magát rosszul más miatt. Nem jelenti azt,hogy ő olyan jól van egyedül csak jobban érzi magát akkor mint amikor olyan emberek veszik körül akik nem fogadják el.
Ha azthiszed valakivel jóban vagy ő ugyanúgy dumál a hátad mögött elhord.
Bárki találhat bárkiben kifogásolhatót kérdés, hogy keresed-e és ezen van a fókusz vagy azon, hogy feszkó mentes napotok legyen
1# Tapasztalatból írom, mert nem egyszer tapasztaltam ezt, több társaságban is. Akkor nyilván velem van a hiba, ennyi véletlen nincs, nem létezik. Gyenge láncszem vagyok, sokszor volt, hogy kinevettek, akár a szemembe is, vagy kibeszéltek, kigúnyoltak, sértegettek engem.
Azért írom, mert szerintem ettől még az egyedüllét is jobb. Azért minek menjek társaságba, hogy kinevessenek? Ha nem nevetnek, akkor is éreztetni fogják a lenézést, jobbik esetben a sajnálatot, rosszabb esetben a szánalmat.
Sokáig gondolkodtam ezen és szerintem nekem úgy, ahogy van a komplett kisugárzásommal van baj. Még csak meg se kell szólalnom, ha csak rámnéz valaki, süt belőle a lenézés, megvetés. A testbeszédem, a beszédhangom, az egész kinézetem irritálja az embereket. Prédát látnak bennem, azt, hogy legszívesebben eltaposnalának engem, mint egy csótányt. Persze van 1-2 pozitív kivétel, akik nem ilyenek, de ugye kivétel erősíti a szabályt.
Tudod egy kedves régi ismerős mondta mindig hogy ez nem rólad szól hanem róluk.
Neked fáj rajtad vezetik le. De inkább gondolj arra neked miért fontos, hogy ők mit gondolnak rólad?
Találhatsz olyat az 1millióból akivel elfogsz tudni beszélgetni ha nyitsz (reális válasz legyen külső megfigyelőként)?
Egyébként írtam neked privatot is
5# "De inkább gondolj arra neked miért fontos, hogy ők mit gondolnak rólad?"
Mert emberek vagyunk és közösen élünk ezen a világon. És senkivel sem akarok rosszba lenni. Szeretnék elég jó lenni. Tudom sokat kell még fejlődnöm, szeretnék is. Privit nem írok, ide írj légyszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!