Milyen jogon akar valaki valakit irányítani?
irányítani,manipulálni valakit nagyon etikátlan dolog. mindenki el tudja dönteni,mi a jó neki. élni és élni hagyni. én soha nem hagytam,hogy más irányítson engem,mindig úgy voltam vele,hogy majd én eldöntöm és hasonlók.
aki szeret,az nem fog irányítani,azaz kihasználni,hanem hagyja önmagad legyél minden helyzetben.
"A Kérdező például arra várt választ, hogy mik a kontrollmániás viselkedés okai."
Köszönöm, eddig nekem is megvolt. Először is a mondat második fele: szerinted a kérdező pontosan mit ért kontrollmániás viselkedés alatt? Nem, nem vagyok hülye, és nem is kötekedem, mindjárt kifejtem.
Van a félelemből fakadó kontrollmánia, amikor a másik ember hibáinak következménye téged is érint, emiatt nem érzed magam biztonságban, és állandóan a tarkójába lihegsz. Van az, amikor nem bírod elviselni, ha valami nem úgy van, ahogy szerinted a legjobb, és nincs benned elég érzelmi intelligencia, hogy felfogd, hogy más is lehet jó, ezért állandóan belepofázol. Van a kéretlen tanácsadás, ami igazából nem kontrollmánia, csak simán tapintatlanság, de nem egyszer hallottam, hogy annak nevezik. Meg vannak emberek, akiknek már az is kontrollmánia, ha valaki érdeklődik a terveid felől.
Kapásból 4 esetet soroltam fel, amikre teljesen különböző választ adnék, és ezért kérdeztem vissza, hogy pontosítson. Nem kötekedtem, hanem egy így tényleg nem tudok válaszolni.
A másik: a kérdező nem várt választ semmire. A "hogy merészeled?" jeligéjű mondatok oké, hogy kérdőjellel végződnek, de valójában felkiáltó mondatok. Ha nem így lenne, akkor szépen leírta volna, hogy tudomisén, kiábrándult a férfiakból, mert most szakított a rohadék exével, aki ezt meg ezt csinálta, és már az előző faszija is ilyen volt, és elege van a nárcisztikus, meg tökömtudja férfiakból. Mi erre szépen válaszoltunk volna, és megy tovább az élet.
De ha egyszerűen visszalapozol a legelső oldalra, a saját szemeddel láthatod, hogy nem ez történt. Kapott három, szerintem teljesen korrekt választ, mire elküldött mindenkit a francba. Az egész beszólogatós baromság ez után kezdődött.
Nem igazán látom be, miért fáj elismerni, hogy a kérdező egyáltalán nem korrekt. Én nem cigányoztam, nem kötekedtem, nem szólogattam be, csak szimplán röhejesnek tartom, hogy védelmedbe veszed a kérdezőt, aki félkegyelmű módjára csapkod, mint az elszabadult hajókötél.
Kérdező, komolyan, mi azzal ennyire megbántottunk, hogy azt kérdeztük tőled, hogy mi a bajod, ki bántott téged, és magyarázd el nekünk, hogy mi volt a kérdés kiírásának a fő oka?
Hát tudod mit. Megérdemled, amit kaptál..dúlj-fúlj, mint egy 5 éves hisztis kisgyerek. Gondolom ezen az agyi szinten is vagy. A stílusod teljesen kibírhatatlan. Soha nem lesz senki, aki szeretni fog téged, mert aki megpróbálna is téged szeretni, azt ellököd magadtól az aluliskolázott stílusoddal és az egoista, önző viselkedéseddel.
Nem érdemeksz mást, csak ezt. És ezt csakis magadnak köszönheted.
További jó 50-60 év szenvedést. Pá..
#52. Szerintem még a Kérdező teljesen korrekt, a probléma meg veletek van. Én a Kérdezővel simán el tudnám képzelni, hogy baratkozzak, titeket és a többi kontrollmániás embert viszont nagy ívben elkerülnélek mindig.
Ennyi elég is volt nekem belőletek, ti nyugodtan marjátok csak tovább egymást. Cső.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!