Az idősebb emberek egy része miért akar irányítani ott is, ahol nem ő lakik?
Figyeljcsak kisfiam.. Nagyon nem jó ez így, hogy te az idősek dolgával foglalkozol. Abba szólnak bele amibe akarnak, megették már ők a kenyerük legjavát, neked meg még ott van a tojáshéj a fenekeden.🧓
Ezt nem hagyhattam ki, bocsi.😃
"Az idősebb emberek egy része..."
Amiért a fiatalabbak egy része is.
Mert ilyen irányító-parancsolgató személyiség. Ez kortól független.
Én ismerek olyat, aki már azt is irányításnak veszi, ha félve, bátortalanul megkérdezik tőle, miért ott lakik, ahol? (lelakott belvárosi putri, erősen felújításra szoruló, kb öngyilkosságot szoktak ilyen lakásokban elkövetni, ablaktalan, nap sose süt be, értéke viszont....vagy 50 millió)
Az illető sikítófrászt kap, amikor ezt valaki megkérdezi tőle, és leordítja.
Azért, mert burokban élnek, más rendszerben nőttek fel, és nem tudják, hol a határ.
Az is rohadt vicces, hogy a magyar idősek nagy része mennyire túlbecsüli a képességeit.
Pár hónapja még beszélgettem egy idős festőművésszel a folyóparton. Aztán elkezdtem kerülni, mert...gyakorlatilag velem (és mindenkivel) úgy bánt, mint ha a tanítványai lennénk, utasítgatott, hogy írjam meg az eléttörténetét, meg folyamatosan kioktató módon tanított.
na ő is tipikus magyar öreg: évtizedek óta alig mozdul ki, a saját "művészetébe" szerelmes, azon kívül alig tud vmit a világról, mégis arrogáns lekezelő szinte mindenkivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!