Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az idősebb emberek egy része...

Az idősebb emberek egy része miért akar irányítani ott is, ahol nem ő lakik?

Figyelt kérdés
Nem saját példa, de mondjuk látogatóba jön és mindjárt elkezdi, hogy ez így nem jó, azt úgy kéne csinálni, satöbbi. Pedig mindenkinek a saját háza/lakása az ő személyes világa. Miért nem lehet ezt tiszteletben tartani?
2022. okt. 23. 18:37
 1/7 anonim ***** válasza:
60%
Legtöbb öreg bolond. Lásd: nyitás előtt, reggel 5kor már sorakoznak a Lidl előtt. Krisztus előtt születtek, más világ volt, mikor még az idősebbnek volt a nagyobb szava.
2022. okt. 23. 18:40
 2/7 anonim ***** válasza:
60%
Mert ők építették fel a fél-, ha nem is az egész országot, és ettől igazán nagyra vannak maguktól.
2022. okt. 23. 18:54
 3/7 anonim ***** válasza:
57%
Mert nyuggerek. Azért.
2022. okt. 23. 19:17
 4/7 anonim ***** válasza:
55%

Figyeljcsak kisfiam.. Nagyon nem jó ez így, hogy te az idősek dolgával foglalkozol. Abba szólnak bele amibe akarnak, megették már ők a kenyerük legjavát, neked meg még ott van a tojáshéj a fenekeden.🧓

Ezt nem hagyhattam ki, bocsi.😃

2022. okt. 23. 20:12
 5/7 anonim ***** válasza:
95%

"Az idősebb emberek egy része..."

Amiért a fiatalabbak egy része is.

Mert ilyen irányító-parancsolgató személyiség. Ez kortól független.

2022. okt. 23. 20:47
 6/7 anonim ***** válasza:
57%

Én ismerek olyat, aki már azt is irányításnak veszi, ha félve, bátortalanul megkérdezik tőle, miért ott lakik, ahol? (lelakott belvárosi putri, erősen felújításra szoruló, kb öngyilkosságot szoktak ilyen lakásokban elkövetni, ablaktalan, nap sose süt be, értéke viszont....vagy 50 millió)

Az illető sikítófrászt kap, amikor ezt valaki megkérdezi tőle, és leordítja.

2022. okt. 24. 07:09
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Azért, mert burokban élnek, más rendszerben nőttek fel, és nem tudják, hol a határ.

Az is rohadt vicces, hogy a magyar idősek nagy része mennyire túlbecsüli a képességeit.

Pár hónapja még beszélgettem egy idős festőművésszel a folyóparton. Aztán elkezdtem kerülni, mert...gyakorlatilag velem (és mindenkivel) úgy bánt, mint ha a tanítványai lennénk, utasítgatott, hogy írjam meg az eléttörténetét, meg folyamatosan kioktató módon tanított.

na ő is tipikus magyar öreg: évtizedek óta alig mozdul ki, a saját "művészetébe" szerelmes, azon kívül alig tud vmit a világról, mégis arrogáns lekezelő szinte mindenkivel.

2022. okt. 24. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!