Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen jogon akar valaki...

Milyen jogon akar valaki valakit irányítani?

Figyelt kérdés

irányítani,manipulálni valakit nagyon etikátlan dolog. mindenki el tudja dönteni,mi a jó neki. élni és élni hagyni. én soha nem hagytam,hogy más irányítson engem,mindig úgy voltam vele,hogy majd én eldöntöm és hasonlók.

aki szeret,az nem fog irányítani,azaz kihasználni,hanem hagyja önmagad legyél minden helyzetben.

szept. 18. 04:38
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/74 anonim ***** válasza:
0%

Mi is a probléma az én írásommal? Mi nem tetszik neked?

szept. 19. 12:55
 12/74 anonim ***** válasza:
44%
#12. Például az, hogy a Kérdezőnek teljes mértékben igaza van. Neked viszont fáj az igazság, ezért nagy pofával cigányozol és irigykedsz rá. Elég nevetséges viselkedés az ilyen.
szept. 19. 14:35
 13/74 anonim ***** válasza:
37%
Miben van igaza? Idejott kiirni magából, hogy megbántották. De mi volt a kérdés? Milyen választ vár? Mi ennek az egésznek a célja?
szept. 19. 15:38
 14/74 anonim ***** válasza:
44%

#14. Inkább miben nincs igaza?

Aki azt képzeli, hogy joga van bárkit is irányítani, az olyan hülye, mint a cipőm talpa. Ha neked ez nem tetszik, akkor tovább lehet lapozni.

szept. 19. 15:43
 15/74 anonim ***** válasza:
37%
semmi nemderül ki a kontextusbol, lehet,hogy egy tizennégy éves lányt zavarja,hogy az anyja mondja meg, hogy hova mehet, és hova nem.
szept. 19. 16:15
 16/74 anonim ***** válasza:
71%
#16. Elég gáz, ha valakinek még tizenéves korában is úgy akar dirigálni az anyja, mintha óvodás lenne.
szept. 19. 16:17
 17/74 anonim ***** válasza:
0%

"Például az, hogy a Kérdezőnek teljes mértékben igaza van."

A kérdező egy öntelt, egoista ember, akinek alacsony az érzelmi intelligenciája.

Akivel együtt élsz, oké, hogy nem szabod meg, hogy csak oda mehet, ahová te mondod, de jogod van ahhoz, hogy felhívd a hülyeségére a figyemét,és azokra a rossz dolgokra is, amik a kapcsolatot csak hátráltatnák.

Ha akkora az egód, mint a kérdezőnek, "hogy majd én eldöntöm és hasonlók", akkor igencsak magányos ember leszel.

szept. 19. 17:42
 18/74 anonim ***** válasza:
44%

#18. Itt egyedül neked alacsony az érzelmi intelligenciád, na meg persze azoknak, akik bele akarnak ugatni a többi ember életébe.

Általában pont az ilyen hozzád hasonló nagy megmondóemberek szoktak elmagányosodni, nem pedig azok az értelmes emberek, akik tudnak és akarnak önálló döntéseket hozni. Ja, amúgy meg, ha úgy is lenne, mint amit te írsz, még akkor is szívesebben lennék magányos, mint hogy bárkinek az idióta dirigálását eltűrjem.

szept. 19. 18:01
 19/74 A kérdező kommentje:
utolsó,igazad van. mégis milyen jogon szól bele valaki más életébe?
szept. 19. 19:17
 20/74 anonim ***** válasza:
34%
Ti milyen jogon szóltok bele más életébe? Hadd legyen már saját gondolatom:D
szept. 19. 19:37
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!