Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen jogon akar valaki...

Milyen jogon akar valaki valakit irányítani?

Figyelt kérdés

irányítani,manipulálni valakit nagyon etikátlan dolog. mindenki el tudja dönteni,mi a jó neki. élni és élni hagyni. én soha nem hagytam,hogy más irányítson engem,mindig úgy voltam vele,hogy majd én eldöntöm és hasonlók.

aki szeret,az nem fog irányítani,azaz kihasználni,hanem hagyja önmagad legyél minden helyzetben.

szept. 18. 04:38
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/74 anonim ***** válasza:
0%

#19-20

Hány éves boldog kapcsolatban vagytok jelenleg? Esetleg van már gyerek is? Kitalálom, egyik sincs nektek. Na, vajon miért? Tudom, ti tökéletesek vagytok.

Csak az is a baj veletek, hogy nem értitek, hogyan működik egy párkapcsolat, vagy amúgy bármilyen kapcsolat.

szept. 19. 19:43
 22/74 anonim ***** válasza:
83%
#21. Lám-lám, csak addig oké a más életébe belepofázni, amíg te teszed azt. Ha a te életedbe akarnak beleszólni, mindjárt fel vagy háborodva te is. Ennyit erről.
szept. 19. 20:02
 23/74 anonim ***** válasza:
12%
De baszki, kérdező: írjál már valami konkrétumot, mert ez hőzöngés, nem kérdés.
szept. 19. 20:35
 24/74 anonim ***** válasza:
14%
Kérdező, ajánlom pszichologus/pszichiáter felkereseset, talán segít legyozni a frusztraltsagot.
szept. 19. 22:11
 25/74 anonim ***** válasza:
0%
Amúgy ez legalább nem volt rossz trollkodás, el kell ismerni.
szept. 20. 07:03
 26/74 anonim ***** válasza:
0%

A 22-esben feltett kérdéseimre nem válaszoltatok, tehát egyértelmű, hogy nincs kapcsolatotok és ha volt is, akkor se tartott sokáig, mert nehogy aztán bárki megmondjon nektek bármit is.

Ti csak kisarkítani tudjátok a dolgokat, de se empátiával nem rendelkeztek, se azzal, ami ahhoz szükséges, hogy egy pár együtt tudjon élni.

Pont most van a lépcsőházunkban egy probléma, hogy egy kisebbségi család nem olyan régen költözött be, és a viselkedésükkel zavarnak mindenkit. Amikor szólnak nekik, akkor ugyanezt mondta a nő is, mint a kérdező "majd én eldöntöm és hasonlók...el tudja dönteni,mi a jó neki." A lakók összeírták a problémáikat, a hivatalos papírt ma átadják az illetéseknek és tavasszal ki lesz rudalva a család. Ezzel az egoista, önző viselkedéssel, hogy ő jobban tud mindent, meg majd ő eldönti..stb. nem való egy közösségbe.

szept. 20. 07:50
 27/74 anonim ***** válasza:
14%

#27, az eddigi párbeszéd a kérdezővel az alábbi módon nézett ki:

- dögöljön meg minden kontrollmániás!

- kérdező, mi a bajod?

- takarodj innen, te kontrollmániás!

Ebben keresel értelmet?

szept. 20. 10:27
 28/74 anonim ***** válasza:
83%

#27. Már ne haragudj, de a magánéletemhez semmi közöd nincs. Az interneten meg egyébként is azt állít mindenki magáról és a párkapcsolatáról, amit csak akar.

Az egyik embernek pedig tényleg semmi joga nincs irányítani a másikat, akkor sem, ha neked ez nem tetszik. Csak a törvényt kötelesek betartani az emberek, mást nem.

szept. 20. 11:32
 29/74 anonim ***** válasza:
0%

De van joga beleszólni az életedbe olyan szinten csak, ha a viselkedésed más embereket zavar, legyen az egy közösség, vagy a párod.

"Csak a törvényt kötelesek betartani az emberek, mást nem."

🤦🤷👎 Látom leragadtál egy igencsak alacsony értelmi és érzelmi szinten.

Nembaj, rátok is szükség van a gyárba négyműszakba, esetleg utcát seperni és ha sehol se tűrnek meg titeket a viselkedésetek miatt, akkor ne csodálkozz ezen.

Látom, szüleid is igen alacsony szinten vannak, hisz ezt a mentalitást tőlük sajátíthattad el.

(Együttélés szabályainak nézz utána, hogy legalább ma is tanulj valami hasznosat, vagy ha panelban laksz, akkor olvasd el a Házirendet, hogy mit szabad és mit nem.)

szept. 20. 11:44
 30/74 anonim ***** válasza:
85%

"De van joga beleszólni az életedbe olyan szinten csak, ha a viselkedésed más embereket zavar, legyen az egy közösség, vagy a párod."

Nem, nincs joga. Ilyen esetben joga van a páromnak szakítani, a közösségnek meg elkerülni engem. De beleszólni az életembe nincs joga senkinek.

Ha ezt ennyire fáj megértened, akkor sajnos kontrollmániás vagy. Ez van.

Ja, amúgy meg nekem nem a Kérdező tűnik itt frusztráltnak.

szept. 20. 11:53
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!