Milyen jogon akar valaki valakit irányítani?
irányítani,manipulálni valakit nagyon etikátlan dolog. mindenki el tudja dönteni,mi a jó neki. élni és élni hagyni. én soha nem hagytam,hogy más irányítson engem,mindig úgy voltam vele,hogy majd én eldöntöm és hasonlók.
aki szeret,az nem fog irányítani,azaz kihasználni,hanem hagyja önmagad legyél minden helyzetben.
"mindenki el tudja dönteni,mi a jó neki."
Ez sajnos így ebben a formában nem teljesen igaz. Vannak olyan helyzetek, mikor az illető meg van erről győződve, hogy neki az jó, ahogy írod, csakhogy egy külső szemlélő, pl. a párod meg látja, hogy a vesztedbe rohansz, ezért alapnak érzi szólni neked és minden igyekezetével azon van, hogy lebeszéljen téged a hülyeségedről, amit tenni kívánsz, azért, hogy ne legyen baj a végén.
Akit szeretünk, féltjük, óvjuk, ezért megakadályozzuk, hogy butaságot csináljon. Az okos fél hallgatni fog a jószóra, az egoista, buta ember, mint te is, kérdező, hogy hajtogatod nagy mellénnyel, hogy te aztán mindent tudsz, meg téged ne irányítson senki, mert te aztán tudod, hogy mi a jó neked...a saját hibádból se fogsz tanulni és folyamatosan el fogod őket követni újra és újra, mert olyan alacsony az értelmi és érzelmi intelligenciád, hogy nem éred fel ép ésszel, hogy van, amikor a másik jobban látja a dolgokat, mint te magad, sőt, van, hogy te se tudhatod, hogy mi a jó neked pontosan.
"aki szeret,az nem fog irányítani,azaz kihasználni,hanem hagyja önmagad legyél minden helyzetben."
Teljes mértékben egyetértek!
Olyan emberekre senkinek nincs szüksége, akik undorító módon bele akarnak pofázni az életébe.
"6 A kérdező kommentje:
#3-nak ment a zöld. a többi meg elmehet,mindegy hova"
Tehát tényleg nem volt itt semmi kérdés.
Kérdező, a magadfajták örök magányra és egyedüllétre vagytok kárhoztatva, amit csak saját magatoknak köszönhettek, de meg is érdemlitek.
Én se jönnék össze a magadfajtáddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!