Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen jogon akar valaki...

Milyen jogon akar valaki valakit irányítani?

Figyelt kérdés

irányítani,manipulálni valakit nagyon etikátlan dolog. mindenki el tudja dönteni,mi a jó neki. élni és élni hagyni. én soha nem hagytam,hogy más irányítson engem,mindig úgy voltam vele,hogy majd én eldöntöm és hasonlók.

aki szeret,az nem fog irányítani,azaz kihasználni,hanem hagyja önmagad legyél minden helyzetben.

szept. 18. 04:38
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/74 anonim ***** válasza:
0%

"Nem, nincs joga. Ilyen esetben joga van a páromnak szakítani, a közösségnek meg elkerülni engem."

Értem. Szóval, ha egy panellakásban te nem úgy viselkedsz, ahogy elvárható lenne, akkor mindenki költözzön el miattad...á.. véletlenül se te változz meg..🤣👏👎

szept. 20. 12:05
 32/74 anonim ***** válasza:
69%

"Értem. Szóval, ha egy panellakásban te nem úgy viselkedsz, ahogy elvárható lenne, akkor mindenki költözzön el miattad."

Vagy megszoknak, vagy megszöknek. Így működik az élet. Amíg a törvényt betartom, addig nem tehetnek ellenem semmit.

Amúgy meg ennyi erővel, ha a szomszéd banyát zavarja az, hogy nincs gyerekem, akkor csináljak egyet csak az ő kedvéért? Hiszen nem szabad ám zavarni a többi embert! 🤣🤣🤣

szept. 20. 12:10
 33/74 anonim ***** válasza:
14%

"Vagy megszoknak, vagy megszöknek. Így működik az élet. Amíg a törvényt betartom, addig nem tehetnek ellenem semmit."

Tévedésben vagy. Pont az ilyen helyzetről írtam. Mi lakók összefogtunk és a zavaró család tavasszal repülni fog a panelből. Fel lehet téged jelenteni, lehet menni a közösképviselőhöz hivatalos panasszal..stb.

Nem hozzád fognak alkalmazkodni, neked kell egy közösségbe. Ha nem alkalmazkodást, a közösség ki fog téged köpni magából.

szept. 20. 12:15
 34/74 anonim ***** válasza:
69%

"Fel lehet téged jelenteni"

Akkor lehet feljelenteni, ha törvénybe ütközik az, amit csinálok. Amíg nem ütközik törvénybe, addig bizony pattogatott az egész közösség például a gyerekmentes életem miatt, ugyanis nem fog történni semmi. 😁

"Ha nem alkalmazkodást, a közösség ki fog téged köpni magából."

Én pedig nem veszítek ezzel semmit.

szept. 20. 12:19
 35/74 anonim ***** válasza:
28%

"nekem nem a Kérdező tűnik itt frusztráltnak"

Nem velem vitatkoztál eddig, de muszáj vagyok megjhegyezni: ezt te sem gondolhatod komolyan. A kérdező azért kontrollmániásnak nevezett, és elküldött a p.csába, mert visszakérdeztem. Még csak ellent sem mondtam neki, szimplán megkértem, hogy mondjon már pár részletet. Szerintem ez vagy trollkodás, vagy a hiszti legalja.

A vitátokra reflektálnék: összemostok két dolgot. Az életedbe senkinek nincs joga beleszólni, de egy közösségben éléshez elengedhetetlen alkalmazkodni. Ha átmegy hozzád a szomszéd megkérni, hogy halkítsd le a zenét, azzal nem szólt bele az életedbe - legalábbis nem jobban, mint te az övébe a hanos zenével. Ameddig nem követelőzik, minősít, hanem kér és visszajelez, addig minden határ be van tartva.

És igen, igazad van: a kérés attól kérés, hogy vissza lehet utasítani. Simán mondhatod, hogy törvényes határokon belül vagy, nem halkítod le a zenét. Mindazonáltal szerintem kellemesebb egy olyan közösségben élni, ahol kicsit teszünk egymásért.

szept. 20. 13:56
 36/74 anonim ***** válasza:
69%

"A kérdező azért kontrollmániásnak nevezett, és elküldött a p.csába, mert visszakérdeztem."

Nem azért tette, ezt te is jól tudod. Nem kellett volna mocskolódni, meg cigányozni, aztán akkor nem szólt volna vissza a Kérdező sem.

szept. 20. 14:00
 37/74 anonim ***** válasza:
0%

"Nem kellett volna mocskolódni, meg cigányozni, aztán akkor nem szólt volna vissza a Kérdező sem."

Egyiket sem tettem.

szept. 20. 14:04
 38/74 anonim ***** válasza:
79%
Olvasd vissza például a tizedik választ. Na, ezért lettetek elküldve a Kérdező által a francba. Jogos is volt.
szept. 20. 14:10
 39/74 anonim ***** válasza:
0%

Te meg olvasd el a kérdező 5. válaszát, segítek, bemásolom ide:

"#3-nak ment a zöld. a többi meg elmehet,mindegy hova."

Utána lévő kérdező válasza törölve lett, ahol azt irigységről írt, hogy mi irigykedünk rá.

Egy ilyen emberre mégis ki irigy? Plusz, az alpári viselkedést ő kezdte az 5. kommenttel.

szept. 20. 14:20
 40/74 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem semmi alpári nem volt az ötödik kommentben. Viszont aki a tizedik választ írta, az bizony valóban irigy lehet. 😁

Gondolom, bántalmazó és kontrolláló kapcsolatban él az illető, azért fáj neki így az igazság, ami ki lett fejtve a kérdésben.

szept. 20. 14:29
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!