Egy belső hang mindig irányítani akar. Megmondja mit csináljak, hogyan viselkedjek, arra kényszerít, hogy hazudjak mindenkinek. Azt is mondja, ha nem teszem meg amit mond, bántani fog. Mit kezdjek ezzel?
Figyelt kérdés
2021. dec. 21. 19:49
2/68 anonim válasza:
A leszarom életstílus a legjobb még a belső hang ellen is.
3/68 anonim válasza:
Van egy szimbiótád, mint Eddy Brocknak?
4/68 A kérdező kommentje:
1-es nem de ezt a kérdést sem lett volna szabad kiírnom
2021. dec. 21. 20:50
5/68 anonim válasza:
De jó, hogy kiìrtad. Ne hallgass ràjuk. Nekem is van hangom, szidalmaz, kritizál, de engem kezelnek antipszichotikumokkal. Eddig jelentèktelen sikerrel. Te is menj dokihoz. Az én dokim szerint a gyógyszerekkel el lehet csitìtani, halkìtani a hangot. Màssal nem. Kicsit nekem is jobb
6/68 A kérdező kommentje:
Nem akarok gyógyszereket szedni.
2021. dec. 21. 21:32
7/68 anonim válasza:
Màskènt nem múlik el. Nincs màs választásod. Vagy elviseled. De mindenképp menj el egy pszichiàterhez, ő megmondja, mi legyen.
8/68 anonim válasza:
6: és ha majd gyilkossági gondolataid lesznek, majd a gondolatok tettekké válnak, és mész a börtönbe, az jobb lesz????
9/68 anonim válasza:
Ìgy van. Nekem is mondta, hogy öljem meg magam. Màr ezt nem mondja, ennyivel jobb lett.
10/68 A kérdező kommentje:
Ilyeneket nem mond.
2021. dec. 21. 22:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!