Milyen jogon akar valaki valakit irányítani?
irányítani,manipulálni valakit nagyon etikátlan dolog. mindenki el tudja dönteni,mi a jó neki. élni és élni hagyni. én soha nem hagytam,hogy más irányítson engem,mindig úgy voltam vele,hogy majd én eldöntöm és hasonlók.
aki szeret,az nem fog irányítani,azaz kihasználni,hanem hagyja önmagad legyél minden helyzetben.
Azt a választ történetesen én írtam és nem élek bántalmazó és kontrolláló kapcsolatban. Sőt, én se vagyok olyan, aki kontrollálja a másikat, viszont én híve vagyok az őszinte, egyenes kommunikációnak, amikor elmondhatok bármit a másiknak.
Egyébként pedig az téves feltételezés, hogy az adott ember mindig és minden helyzetben el tudja dönteni, hogy mi a jó saját magának, mert ez nincs így.
#42. Az őszinte és egyenes kommunikáció és a bunkóság között ég és föld a különbség. Gondoltam, csak szólok.
Ja, amúgy meg, csak a hülyék nem tudják azt eldönteni, hogy mi a jó nekik. Ez így van "sajnos".
"Olvasd vissza például a tizedik választ. Na, ezért lettetek elküldve a Kérdező által a francba. Jogos is volt."
Ha a 10-es válasz után kezdte volna, akkor valóban jogos lett volna, de egyáltalán így történt, olvass vissza.
#1: "Itt most mi a kérdés?"
#2: kifejezetten korrekt, de ellentmondó válasz
#3: fröcsögve egyetértő válasz
#4: "De most tényleg: mire vagy kíváncsi igazából?" - ezt írtam én
És erre jött a kérdező először: "#3-nak ment a zöld. a többi meg elmehet,mindegy hova." Érted: 4 válaszból kettő nem érti, egy vitatkozik, egy meg egyetért. A kérdező hármat instant elküld a francba. Szerinted ez korrekt?
Tényleg senkinek nem tűnik fel, hogy:
1: a kérdező nem kérdést tett fel, hanem csak kiventillálta a frusztrációját
2: aki nem értett egyet vele, azt azonnal elküldte "mindegy hova"
Utána még egyszer rákérdeztem, hogy tényleg fogalmazza már meg a kérdését, mire valami olyasmit válaszolt - azóta törölték -, hogy "de sok kontrollmániás gyűlt itt össze". Én alapvetően itt adtam fel, szürreális. De az igazán szürreális, hogy ezt mintha nem tűnne fel másoknak.
#45, miért ugrottad át a válaszomnak azt a részét, ami a kérdező inkorrektségére utal? Azt állítottad, hogy a kérdező okkal küldött el mindenkit a p.csába, hiszen sértegették, cigányoztak. Tételesen láthatod, hogy nem így történt. Miért ignorálod?
Visszavágsz, hogy milyen gáz, hogy nem értjük a kérdést. Akkor válaszold meg nekem: szerinted mi volt ebben a kérdésben az, amire a kérdező ténylegesen választ várt?
#46. A Kérdező például arra várt választ, hogy mik a kontrollmániás viselkedés okai.
Ha mindenki csak értetlenkedne, meg kötekedne egy kérdésem alatt, akkor bizony én sem lennék kedves.
így csak még jobban gyűlölni/lenézni fogom a kontrollmániasokat. nekem senki nem szólhat bele az életembe,mert eltakarítom magam mellől.
beleszólni más életébe a legnagyobb fasiszta,elnyomó,terrorista dolog.
Kérdező, egy jó nagy adag frusztráció van benned, főleg ahogy olvasom a 48-as kommented. Mégis ki bántott téged ennyire? Miért nem álltál ki magadért? Miért gondolod azt, hogy ha valaki hozzád mer szólni bármit is, akkor azt csakis rossz szándékkal teszi? Miért gondolod azt, hogy minden egyes cselekedeted teljes jó és helyén való? Miért bánt az téged, ha valaki felvilágosít téged, hogy rossz úton jársz? Vagy te az a fajta ember vagy, hogy "buta csak a saját kárán tanul, vagy még abból se?"
"beleszólni más életébe a legnagyobb fasiszta,elnyomó,terrorista dolog."
Miért ez a fajta gyűlölet?
Attól, hogy most itt hisztizel, megoldódik a saját problémáid, amiért itt kikeltél magadból ilyen stílusban?
Tanuld meg kulturált emberi módon megvédeni saját magadat, és kiállni saját magadért, ami nem azt jelenti, hogy a nagy egód miatt, amit itt is tanúsítottál "mindig úgy voltam vele,hogy majd én eldöntöm és hasonlók", lesüllyedsz egy egoista, kiállhatatlan, önző, állatias ember szintjére, hogy majd én a nagy Jani mindent jobban tudok, majd én..stb..hanem tanulj egy kis alázatot is, és vizsgáld meg a másik ember nézőpontját is. Ha lejjebb adsz az egódból, akkor nem fogsz robbanni minden apróságon.
Ha anyád próbálna minden egyes apró dolgokban beleszólni, akkor állj ki magadért kulturált formában. Remélem menni fog.
"nekem senki nem szólhat bele az életembe,mert eltakarítom magam mellől"
Jól teszed! Ne foglalkozz a kontrollmániásokkal! Van azoknak elég bajuk maguktól is. 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!