Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen gyerek nélkül leélni...

Milyen gyerek nélkül leélni az életet?

Figyelt kérdés
Ha nem született gyereked hogy éled az életed? Mennyire bánt a dolog? Milyen céljaid vannak így? Hogy viszonyulsz a gyerekesekhez?

2024. febr. 4. 17:06
 81/100 anonim ***** válasza:
82%
Nagyon jó. Nem kölyökordítàsra kelsz. Nem gyerekre költöd a pènzed. Sokkal nyugodtabb, gondtalanabb az èleted.
2024. márc. 1. 21:47
 82/100 anonim ***** válasza:
75%

Boldog. Az egyik legjobb döntés amit életemben hoztam, hogy nem vállaltam gyereket. Azt csinálok amit és amikor akarok, szabadabb, nyugodtabb, kevesebb stresszel járó életem van, van minőségi időm a páromra, önmagamra, mindenre amit igazán szeretek, hétvégén addig alszom ameddig akarok, nincsenek idegtépően hangos, visító gyerekek, szaros pelenkák, szemtelen kiskamaszok a közelemben, nincs nyűg, nincsenek fárasztó, érdektelen kötelezettségek amiknek szülőként muszáj állandóan megfelelni, nem kell olyan emberrel kapcsolatba kerülni kényszerűen a gyerek miatt akikkel nem akarok, stb stb.

Szóval csak pozitív tapasztalataim vannak a gyerekmentes életről.:)

2024. márc. 2. 02:13
 83/100 anonim ***** válasza:
25%
A torzítások nagyon mennek ebben a fórumban, csak azért, hogy emberek a saját igazukat/döntésüket alátámasszák. 😅
2024. márc. 2. 09:07
 84/100 anonim ***** válasza:
89%
83: a gyerekesekre vagy a gyerektelenekre gondolsz?
2024. márc. 2. 10:01
 85/100 anonim ***** válasza:
67%
#83 Pont ezt akartam én is megkérdezni.
2024. márc. 2. 11:08
 86/100 anonim ***** válasza:
100%
Még otthon se pihenhetünk a szabadságon, mert a családtagok mindig megtalálnak valamivel, valaki mindig kavarja a sz*rt, cirkusz és ármánykodás. Fizetésből csak vegetálunk, ami elromlik, csak tákolgatni tudjuk. Így is gyakran azon a határon vagyok, hogy felkötöm magam, hát még ha ezt egy gyerek is tetézné!
2024. márc. 2. 11:37
 87/100 anonim ***** válasza:
100%

83. Gyerekesekre vagy gyerekmentesekre gondolsz? Mindkét fél a saját érzései szerint nyilatkozik.

Egyébként, remélhetőleg az azért megvan, hogy mindenki csak a feltett kérdésre válaszolt, a saját érzései, élethelyzete, érzései ,stb alapján. Hihetetlen és szánalmas, hogy emberek még ebbe is bele tudnak kötni.

2024. márc. 2. 15:20
 88/100 anonim ***** válasza:
100%
87, ha felteszed azt a kérdést, hogy nálatok mennyibe kerül egy zsömle abba is belekötnek.
2024. márc. 2. 15:38
 89/100 anonim ***** válasza:
100%
Tudod mi a gyermektelenek 90%-ának a legnagyobb problémája? A gyermektelenséggel való folytonos b@szogatás a környezet részéről. Nem maga a gyermektelenség.
2024. márc. 10. 13:12
 90/100 anonim ***** válasza:
100%

89. Hát igen. Ha annyi 100 ezrem lenne, ahányszor valaki megkérdezte van e/ miért nincs /miért nem akarunk gyereket, már milliomosok lennénk. A legostobább dumákról, mint " önző vagy, selejtes vagy, mindenkinek kell gyerek, akkor minek vagytok együtt, ki nyitja rád az ajtót ha öreg leszel, meg fogjátok bánni de már késő lesz, akkor biztos nem is szeretitek egymást, a saját gyereket majd megszeretitek, próbáljátok ki jó az, meg lehet szokni a sírást, a kialvatlanság csak pár évig tart, a gyereknek csak szeretet kell semmi más stb stb" bődületes marhaságokról mint reakciókról nem is beszéve, mikor a kérdésükre válaszképp megkapják, hogy nincs , mert nem akarunk gyereket.

Persze lehet azzal a kamuval jönni, hogy a kutyát se érdekli akarunk e gyereket, csak hogy ez nem igaz. Különben az évek alatt nem kaptunk volna ennyi beszólást.

2024. márc. 10. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!