Milyen gyerek nélkül leélni az életet?
Boldog. Az egyik legjobb döntés amit életemben hoztam, hogy nem vállaltam gyereket. Azt csinálok amit és amikor akarok, szabadabb, nyugodtabb, kevesebb stresszel járó életem van, van minőségi időm a páromra, önmagamra, mindenre amit igazán szeretek, hétvégén addig alszom ameddig akarok, nincsenek idegtépően hangos, visító gyerekek, szaros pelenkák, szemtelen kiskamaszok a közelemben, nincs nyűg, nincsenek fárasztó, érdektelen kötelezettségek amiknek szülőként muszáj állandóan megfelelni, nem kell olyan emberrel kapcsolatba kerülni kényszerűen a gyerek miatt akikkel nem akarok, stb stb.
Szóval csak pozitív tapasztalataim vannak a gyerekmentes életről.:)
83. Gyerekesekre vagy gyerekmentesekre gondolsz? Mindkét fél a saját érzései szerint nyilatkozik.
Egyébként, remélhetőleg az azért megvan, hogy mindenki csak a feltett kérdésre válaszolt, a saját érzései, élethelyzete, érzései ,stb alapján. Hihetetlen és szánalmas, hogy emberek még ebbe is bele tudnak kötni.
89. Hát igen. Ha annyi 100 ezrem lenne, ahányszor valaki megkérdezte van e/ miért nincs /miért nem akarunk gyereket, már milliomosok lennénk. A legostobább dumákról, mint " önző vagy, selejtes vagy, mindenkinek kell gyerek, akkor minek vagytok együtt, ki nyitja rád az ajtót ha öreg leszel, meg fogjátok bánni de már késő lesz, akkor biztos nem is szeretitek egymást, a saját gyereket majd megszeretitek, próbáljátok ki jó az, meg lehet szokni a sírást, a kialvatlanság csak pár évig tart, a gyereknek csak szeretet kell semmi más stb stb" bődületes marhaságokról mint reakciókról nem is beszéve, mikor a kérdésükre válaszképp megkapják, hogy nincs , mert nem akarunk gyereket.
Persze lehet azzal a kamuval jönni, hogy a kutyát se érdekli akarunk e gyereket, csak hogy ez nem igaz. Különben az évek alatt nem kaptunk volna ennyi beszólást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!