Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen gyerek nélkül leélni...

Milyen gyerek nélkül leélni az életet?

Figyelt kérdés
Ha nem született gyereked hogy éled az életed? Mennyire bánt a dolog? Milyen céljaid vannak így? Hogy viszonyulsz a gyerekesekhez?

2024. febr. 4. 17:06
 71/100 anonim ***** válasza:
87%

69, ezek a gyerekvállalás hátrányai ... lehetnek. 50-50% (Mondjuk a szabadság korlátozása és a kevesebb pénz inkább valószínű, de oké, nem kötözködöm)

Ezzel szemben a gyerek nem vállalásra tudsz ilyen fajsúlyos, esetlegesen megtörténhető hátrányokat mondani? Egyáltalán tudsz hátrányokat mondani?

Ugye, hogy nem nagyon, hiszen aki nem létezik, azzal nincs is probléma. :)

2024. febr. 18. 07:41
 72/100 anonim ***** válasza:
88%

#65 Rég elmúltam 40, de valamilyen formában még mindig előjön ez a téma. Legutóbb kioktattak, hogy ahol nincs gyerek, az nem család. Ráadásul olyan valaki, akitől egyáltalán nem vártam volna, ennél értelmesebbnek gondoltam. Arról nem is beszélve, hogy több, mint 20 éve elvált, a gyerek az asszonynál maradt, ő meg afféle díszapuciként funkcionál a mai napig is.

#63 voltam

2024. febr. 18. 07:47
 73/100 anonim ***** válasza:
89%
72, ne is mondd! kedvencem az elváltak, mikor ők okoskodnak arról, hogy milyen is a család. hagyjuk már :D és valljuk be legtöbben ők vannak, mármint az elváltak.
2024. febr. 18. 08:10
 74/100 anonim ***** válasza:
77%

72. Azt megkaptuk mi is persze , meg hogy akkor minek vagyunk együtt ha nem akarunk gyereket, minek házasodtunk össze, hisz a házasság értelme a gyerek😂😂😂😂 hát mondom szerencsére nálunk nem😊 , mi így vagyunk boldogok, nem kell hozzá egy 3. ember.

De ezeken már csak röhögni tudok, annyira buta és szánalmas. Ha a másik ember gyerekpárti az oké, de miért kellenek ezek a dumák? Mi ez? Valami nagyon rosszul sikerült önogazolás? Hát pont nem. Mert mondják ezt olyan emberek akik még az

5. Vagy a 10. Házassági évfordulót se élték meg egy családként, elváltak. Na Mert az elváltak, a gyereket ide-oda cibálva, egymásra rá licitálva ki szereti jobban, ki vesz nagyobb ajándékot stb, az k...va egészséges, boldog, összetartó család. Hát részemről inkább egy nagy Vicc😂

2024. febr. 18. 15:20
 75/100 anonim ***** válasza:
0%
74 de most éppen te próbálod igazolni magad, hogy neked mennyire jó. 🤣🤣🤣
2024. febr. 18. 23:50
 76/100 anonim ***** válasza:
0%

Emberek itt próbálják a saját igazukat, meg döntésüket alátámasztani....

Pfff....na ez a szánalmas, nem az, hogy ki vállal gyereket, meg ki nem.

2024. febr. 18. 23:52
 77/100 anonim ***** válasza:
41%

71-es ez egy párkapcsolatra, vagy barátokra is igaz. Plusz ugyanúgy nem látsz a jövőbe, nem tudhatod, hogy pl 10 év múlva mire is lesz igényed. Stb

De itt egy rohadt hasonlóan fajsúlyos példa, hogy minimum hárman sokkal több társasjátékkal lehet játszani. 😜

2024. febr. 18. 23:58
 78/100 anonim ***** válasza:
100%

75. Abszolut nem. Arra világítottam rá, hogy olyan emberek ítélkeznek negatívan csak mert nem vállalunk gyereket, akik semmivel sem többek, sőt... Ők adott esetben elváltak, utálkoznak egymással, ide oda cincálják/ egymas ellen uszítják a gyereket stb, de minket és a hozzánk hasonlókat nem tekintenek családnak csak mert nem szaporodtunk.

Az ilyenek senkik, hogy a család fogalmáról probáljanak másokat kioktatni, akik maguk kicsit sem összetartóak, hagyták szétszakadni a családjukat. Na Ezt próbáltam leírni, de úgy tűnik nem ment át....

2024. febr. 19. 00:01
 79/100 anonim ***** válasza:
78%
78 számomra ahol ketten élnek, az már egy család. Csak arról írtam, hogy ugyanúgy mindkét fél próbál bizonygatni.
2024. febr. 19. 00:09
 80/100 anonim ***** válasza:
86%

79. Én meg arról írtam, hogy van akinek nem család ahol nincs gyerek, és ennek elég bicskanyitogató stílusban hangot is igyekszik adni, ami ellenszenves.

Ha megtartaná magának a véleményét ( mert amúgy olyanoknak is szologat be az ilyen, aki nem is kérdezte azt) akkor gondoljon amit akar, de amikor már másokat minősít az egyáltalan nincs rendben.

2024. febr. 19. 00:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!