Milyen gyerek nélkül leélni az életet?
69, ezek a gyerekvállalás hátrányai ... lehetnek. 50-50% (Mondjuk a szabadság korlátozása és a kevesebb pénz inkább valószínű, de oké, nem kötözködöm)
Ezzel szemben a gyerek nem vállalásra tudsz ilyen fajsúlyos, esetlegesen megtörténhető hátrányokat mondani? Egyáltalán tudsz hátrányokat mondani?
Ugye, hogy nem nagyon, hiszen aki nem létezik, azzal nincs is probléma. :)
#65 Rég elmúltam 40, de valamilyen formában még mindig előjön ez a téma. Legutóbb kioktattak, hogy ahol nincs gyerek, az nem család. Ráadásul olyan valaki, akitől egyáltalán nem vártam volna, ennél értelmesebbnek gondoltam. Arról nem is beszélve, hogy több, mint 20 éve elvált, a gyerek az asszonynál maradt, ő meg afféle díszapuciként funkcionál a mai napig is.
#63 voltam
72. Azt megkaptuk mi is persze , meg hogy akkor minek vagyunk együtt ha nem akarunk gyereket, minek házasodtunk össze, hisz a házasság értelme a gyerek😂😂😂😂 hát mondom szerencsére nálunk nem😊 , mi így vagyunk boldogok, nem kell hozzá egy 3. ember.
De ezeken már csak röhögni tudok, annyira buta és szánalmas. Ha a másik ember gyerekpárti az oké, de miért kellenek ezek a dumák? Mi ez? Valami nagyon rosszul sikerült önogazolás? Hát pont nem. Mert mondják ezt olyan emberek akik még az
5. Vagy a 10. Házassági évfordulót se élték meg egy családként, elváltak. Na Mert az elváltak, a gyereket ide-oda cibálva, egymásra rá licitálva ki szereti jobban, ki vesz nagyobb ajándékot stb, az k...va egészséges, boldog, összetartó család. Hát részemről inkább egy nagy Vicc😂
Emberek itt próbálják a saját igazukat, meg döntésüket alátámasztani....
Pfff....na ez a szánalmas, nem az, hogy ki vállal gyereket, meg ki nem.
71-es ez egy párkapcsolatra, vagy barátokra is igaz. Plusz ugyanúgy nem látsz a jövőbe, nem tudhatod, hogy pl 10 év múlva mire is lesz igényed. Stb
De itt egy rohadt hasonlóan fajsúlyos példa, hogy minimum hárman sokkal több társasjátékkal lehet játszani. 😜
75. Abszolut nem. Arra világítottam rá, hogy olyan emberek ítélkeznek negatívan csak mert nem vállalunk gyereket, akik semmivel sem többek, sőt... Ők adott esetben elváltak, utálkoznak egymással, ide oda cincálják/ egymas ellen uszítják a gyereket stb, de minket és a hozzánk hasonlókat nem tekintenek családnak csak mert nem szaporodtunk.
Az ilyenek senkik, hogy a család fogalmáról probáljanak másokat kioktatni, akik maguk kicsit sem összetartóak, hagyták szétszakadni a családjukat. Na Ezt próbáltam leírni, de úgy tűnik nem ment át....
79. Én meg arról írtam, hogy van akinek nem család ahol nincs gyerek, és ennek elég bicskanyitogató stílusban hangot is igyekszik adni, ami ellenszenves.
Ha megtartaná magának a véleményét ( mert amúgy olyanoknak is szologat be az ilyen, aki nem is kérdezte azt) akkor gondoljon amit akar, de amikor már másokat minősít az egyáltalan nincs rendben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!