Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen gyerek nélkül leélni...

Milyen gyerek nélkül leélni az életet?

Figyelt kérdés
Ha nem született gyereked hogy éled az életed? Mennyire bánt a dolog? Milyen céljaid vannak így? Hogy viszonyulsz a gyerekesekhez?

2024. febr. 4. 17:06
 41/100 anonim ***** válasza:
68%
Annyira vicces, hogy megy a licitálgatás egymás életének negatív aspektusaira kb 25-35 éves emberektől. Ez úgysem most fog kiderülni, hogy jól döntött-e bárki is. Mert mind a gyerekvállalás, mind a gyerekmentes élet egy hosszú folyamat, amiről a delikvens csak az élete vége felé fog tudni számot adni.
2024. febr. 14. 01:27
 42/100 anonim ***** válasza:
93%
Azt hiszem, ez ugyanaz a kérdező, aki már hetek (vagy inkább hónapok?) óta kutakodik ebben a témában, és hergeli a kommentelőket. Úgy látszik, még mindig nem unta meg, de mi sem, mert megint beugrottunk neki...
2024. febr. 14. 08:30
 43/100 anonim ***** válasza:
70%

A kérdező kommentje:

30# tehát azért gürcölsz, hogy a sógoraidnak legyen 100 milliója, értelmes.

Nem, már leírtam, hogy miért "gürcölök", de amúgy se gürcülök, mert szeretem a munkám.

Neked nem sokat mond az, hogy pénzügyi szabadság, pénzügyi tudatosság szóval nem koptatom feleslegesen a szám.

Menj pelenkázd be inkább a gyereket!

2024. febr. 14. 10:39
 44/100 anonim ***** válasza:
79%
Azt hiszem, a kérdező csak irigykedik a sógorra...
2024. febr. 14. 12:38
 45/100 anonim válasza:
80%
41-es, szerintem itt most nem erről van szó. A kérdező megkérdezte, amit szeretett volna és amikor nem az általa várt válaszokat kapta, belekötött a válaszadókba. Mert irigy és fáj neki az, hogy mások gyerek nélkül (szerinte) jobban élnek.
2024. febr. 14. 14:51
 46/100 anonim ***** válasza:
100%

37 vagyok és eddig nem bántam meg és nem is gondolok rá.

A párommal jól elvagyunk és ő 8 évvel idősebb tőlem.

A húszas éveimet 12 órákkal töltöttem és nem is nagyon tudtam eljárni ismerkedni. Az akkori párkapcsolatom sem volt tartós.

Másrészt van egy öröklődő betegségem és nem szeretném tovább adni senkinek.

Jól telnek a napjaink. Járunk szabadidőben üdülni, koncertekre stb.

Tudunk élni a hobbijainknak is.

Úgy vagyok vele, az életben eleget szívtam. Több nem hiányzik.

2024. febr. 14. 19:08
 47/100 A kérdező kommentje:
45# Összesen egy darab válaszadó válaszában kifogásoltam a sznobizmus netovábbját: - az első 100 millió megszerzése, - legfőbb probléma, hogy mit vegyen fel az étteremhez. De felőlem azt kombinálsz ki a megborult agyaddal amit akarsz.
2024. febr. 14. 20:07
 48/100 anonim ***** válasza:
91%
Felesleges kifogásolni bármit is, mindenkinek más az életcélja és mások a problémái. Neki az első 100 millió megszerzése az életcélja, másoknak az utazás, megint másoknak az x gyerek.
2024. febr. 14. 20:30
 49/100 anonim ***** válasza:
82%
Mekkora sznob dolog nem hónapról hónapra élni.
2024. febr. 14. 20:40
 50/100 anonim ***** válasza:
100%

#46-os vagyok

Annyival kiegészítem még, hogy a gyerekes cimborákkal is jól kijövök. Van viszont 1-2 ismerősöm, akivel már nem tartjuk annyira a kapcsolatot. Családapa /anya lett belőlük és érthetően nincs már idejük/kedvük együtt lógni. Ha meg össze ülünk nagynehezen évente kB 1x beszélni, nincs olyan, hogy a gyerek ne lenne ott velük és ne zavarna. Sok értelmét nem látom már én sem erőltetni a velük való viszonyt. Ez van...

2024. febr. 14. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!