Szerintetek hány évesen/milyen élethelyzetben a legidealisabb a gyerekvallalas?
22 voltam, mikor terhes lettem. Kettesben éltünk a párommal a saját lakásunkban. Munkám is volt, ha nem a legjobb, de egész jól kerestem. Vágytunk rá, és akartuk, hogy megfoganjon. Így a körülményeket megfelelőnek tekintettük.
Nem tudom, felétek hogy van, de felénk albérletben eléggé küszködnek a kisgyerekesek. Előbb, ha lenne is rá esély, én saját otthont szeretnék.
Ha kétségeid vannak akkor ne vágj bele. Viszont ha belevágtok akkor a kapcsolatotoknak sziklaszilárdnak kell lennie, mert csökkenhet a párok közötti intimitás, a kettesben töltött programok, nem csak a szülés után, hanem sokszor ez később is így marad. Szóval mindkettőtöknek sokat kell ezért is tennie, a baba.gondozásán túl.
Az anyagi, fizikai körülmények csak másodlagosak szerintem.
Szia! En 23 vagyok es most varom az elso babamat. Most vegeztem az egyetemen ami annyibol jo hogy jar a diplomas gyed. mesterre jelentkezek azt el akarom vegezni meg :)
Nem reg vagyunk egyutt, nem is terveztuk meg a babat, de annyira orulunk neki, hogy alig varjuk hogy elkezdodjon a csalados eletunk :)
Sajnos sajat hazunk nincs, igazabol az kb 30 millio Ft lenne amire nincs keretunk most. mikor a gyerek 3-4 eves lesz akkor tudunj sajatot venni, de szerinten ezzel semmi baj nincs. Hiaba van haz, ha anya apa boldoggalanok.
Akkkor vallaljatok be ha tenyleg mindketten akarjatok, es elviseli a kapcsolat is ezt a hatalmas valtozast.
Plusz sok sok penz is kell hozza, foleg az elejen a vizsgalatok, babaszoba pelenka stb ezek milliós tételek :)
12 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!