Milyen gyerek nélkül leélni az életet?
Karrier: Férjemmel mindketten az otthon melegéből dolgozunk, akkor amikor akarunk. Jóval átlagfölötti fizetésért. Mindketten szeretjük a munkánkat, ami egyben a hobbink és folyanatos fejlődési lehetőség van benne.
Problémák: Nehéz eldönteni melyik ruhát vegyem fel az 5 csillagos szállodába. Vagy melyik étterembe menjek és mit egyek.
Rendszeresen wellnessbe és kirándulni járunk.
Célok: Sokáig lehetne sorolni milyen céljaim vannak és voltak. Nagyon sok célt már megvalósítottam közülük és mérhetetlen boldogsággal tölt el ez.
Saját házat tudtunk venni az infláció ellenére egy nagyon jó helyen.
Imádom az életemet és nagyon boldog vagyok. A lehető legjobb döntést hoztam. Nem cserélnék soha egy szülővel se.
Legfőbb célunk az első 100 millió forint összegyűjtése, ami a legrosszabb esetben is 5 év múlva fog megvalósulni. Mivel nagyon jó úton haladunk, mert nem szültem és volt időm magamat fejleszteni.
Meditáció és tanulás a hobbim. Egyetemi könyvekből és Udemy vagy híres magyar oktatóknak a kurzusaikból építem az életemet.
Talán ezekért: "Problémák: Nehéz eldönteni melyik ruhát vegyem fel az 5 csillagos szállodába. Vagy melyik étterembe menjek és mit egyek."
"Legfőbb célunk az első 100 millió forint összegyűjtése, ami a legrosszabb esetben is 5 év múlva fog megvalósulni. Mivel nagyon jó úton haladunk, mert nem szültem és volt időm magamat fejleszteni."
26
Gratulálok, de én pl. az elmúlt 2 évben olyan dolgokat értem el, amit semmiképp se cseréltem volna le egy gyerekre.
Sógoraimra fogom hagyni.
Mi értelme? Utána végképp mindegy, hogy dolgozom-e vagy sem, mert nyilván az egész pénz befektetve lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!