Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen gyerek nélkül leélni...

Milyen gyerek nélkül leélni az életet?

Figyelt kérdés
Ha nem született gyereked hogy éled az életed? Mennyire bánt a dolog? Milyen céljaid vannak így? Hogy viszonyulsz a gyerekesekhez?

2024. febr. 4. 17:06
 21/100 anonim ***** válasza:
92%
Imádom! :) Bennem csak 30 felett tudatosodott végleg, hogy nem szeretnék soha. Korábban a húszas éveimben egy olyan társadalmilag elvárt kötelezően kipipálandó feladatnak tűnt, amit majd muszáj lesz egyszer megejteni. Egyre jobban toltam, halasztottam, aztán rájöttem, hogy én tulajdonképpen ezt nem is akarom, és hogy dönthetek úgy, hogy nem ezt választom. Nincsenek egészségügyi okai. Egyszerűen szeretem így az életem. Körülbelül olyan, mintha ugyanúgy élnék, mint 20 évesen, csak több pénzzel és ennek köszönhetően még szabadabban. És ez remélem így is marad. Vállalkozásaimnak, hobbimnak élek, utazgatni szeretnék. Életem végéig így szeretnék élni. Nem utolsó sorban a külsőmet is jobban karban tudom így tartani. :)
2024. febr. 13. 08:56
 22/100 anonim ***** válasza:
82%

Karrier: Férjemmel mindketten az otthon melegéből dolgozunk, akkor amikor akarunk. Jóval átlagfölötti fizetésért. Mindketten szeretjük a munkánkat, ami egyben a hobbink és folyanatos fejlődési lehetőség van benne.

Problémák: Nehéz eldönteni melyik ruhát vegyem fel az 5 csillagos szállodába. Vagy melyik étterembe menjek és mit egyek.

Rendszeresen wellnessbe és kirándulni járunk.

Célok: Sokáig lehetne sorolni milyen céljaim vannak és voltak. Nagyon sok célt már megvalósítottam közülük és mérhetetlen boldogsággal tölt el ez.

Saját házat tudtunk venni az infláció ellenére egy nagyon jó helyen.

Imádom az életemet és nagyon boldog vagyok. A lehető legjobb döntést hoztam. Nem cserélnék soha egy szülővel se.

Legfőbb célunk az első 100 millió forint összegyűjtése, ami a legrosszabb esetben is 5 év múlva fog megvalósulni. Mivel nagyon jó úton haladunk, mert nem szültem és volt időm magamat fejleszteni.

Meditáció és tanulás a hobbim. Egyetemi könyvekből és Udemy vagy híres magyar oktatóknak a kurzusaikból építem az életemet.

2024. febr. 13. 11:36
 23/100 A kérdező kommentje:
22# ha ez nem trollkodás volt akkor nagyon szánalmas vagy.
2024. febr. 13. 11:39
 24/100 anonim ***** válasza:
89%
Miért vagyok szánalmas? Mert boldog vagyok
2024. febr. 13. 12:11
 25/100 A kérdező kommentje:

Talán ezekért: "Problémák: Nehéz eldönteni melyik ruhát vegyem fel az 5 csillagos szállodába. Vagy melyik étterembe menjek és mit egyek."

"Legfőbb célunk az első 100 millió forint összegyűjtése, ami a legrosszabb esetben is 5 év múlva fog megvalósulni. Mivel nagyon jó úton haladunk, mert nem szültem és volt időm magamat fejleszteni."

2024. febr. 13. 12:44
 26/100 anonim ***** válasza:
10%
22es aki okos gyerekkel is megepiti a szakmai jovojet. 2 ev kieses nem a vilag. Persze konnyebb nelkule, de mi ket gyerekkel is elertuk azt, amirol te írsz az 5 eves celban. :) bar ez leginkabb a ferjemnek es az informatika tudasanak koszonheto,de en meg adtam a hatteret hozza.
2024. febr. 13. 12:50
 27/100 anonim ***** válasza:
87%
És ezért miért vagyok szánalmas???
2024. febr. 13. 12:50
 28/100 anonim ***** válasza:
85%

26

Gratulálok, de én pl. az elmúlt 2 évben olyan dolgokat értem el, amit semmiképp se cseréltem volna le egy gyerekre.

2024. febr. 13. 12:53
 29/100 A kérdező kommentje:
Annak mi értelme, hogy összegyűjtitek az első 100 millió forintotokat? Kire hagyod majd a vagyonod? Meg az a legnagyobb problémád, hogy mit egyél az étteremben. Totál beteges ez.
2024. febr. 13. 12:57
 30/100 anonim ***** válasza:
72%

Sógoraimra fogom hagyni.

Mi értelme? Utána végképp mindegy, hogy dolgozom-e vagy sem, mert nyilván az egész pénz befektetve lesz.

2024. febr. 13. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!