Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért nem vállalják fel sokan...

Miért nem vállalják fel sokan facebookon nyilvánosan, hogy ki a párjuk?

Figyelt kérdés
jan. 24. 20:04
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/90 anonim ***** válasza:

1. De ha én nem tudom, ki vagy, akkor nem vállalsz fel semmit. Ezt kérlek, értsd meg. Számomra névtelen idegen vagy. Ott elakad a dolog, hogy nem tudom, ki vagy. Mondhatod, hogy ez az ember az anyám, ez a tesóm, ez a párom, azzal kellene kezdeni, hogy oké, de te ki vagy.

2. Az, hogy valamit megmutatsz idegeneknek a neten, nem jelenti azt, hogy felvállalod, továbbra is azért, mert nem tudják, ki vagy. Az ismerőseid előtt felvállalás, hisz ők tisztában vannak a személyazonosságoddal.

Akkor vállalsz fel valamit, ha névvel, arccal, élőben felvállalod. Tudom, hogy 2024-ben rá van mindenki buzulva a social media-ra, és elfelejti, hogy az emberek léteznek a valóságban.

febr. 23. 12:51
 82/90 A kérdező kommentje:
Tudtad hogy a föld nem lapos?
febr. 23. 12:54
 83/90 anonim ***** válasza:

Számodra én vagyok a nyilvánosság. Előttem kéne felvállalnod a barátnődet.

De szerinted az nyilvános felvállalás, ha én véletlen ránézek a profilodra, és nyugtázom, hogy két idegen van a képen. Egy hangyányi lépéssel a felvállalás irányába mozdulna el a dolog, ha megosztod a profilod.

De nem. Neked az a nyilvánosság, ha valaki olyan lát rólad képet, aki abszolút nem tud rólad semmit. Ez pont a felvállalás ellentettje.

febr. 23. 13:04
 84/90 anonim ***** válasza:
Te hülye hát leírta a kérdező 3-szor hogy szingli. Kit vállaljon fel?
febr. 23. 13:07
 85/90 A kérdező kommentje:
Na ezen már a pszichiáter rokonom sem tud röhögni.
febr. 23. 13:08
 86/90 anonim ***** válasza:

Saját magát. Ha nem tudom, hogy ő ki, akkor az sem számít, ki a nője.

Ha felvállalok akármit, akárkit, az első, hogy magamat felvállalom. Az nem felvállalás, hogy papírzsákot húzok a fejemre, de itt vannak a családtagjaim arccal, névvel.

febr. 23. 13:10
 87/90 A kérdező kommentje:

Az előbb még azt kérdezted hogy miért nem vállalom a nőmet, nem azt hogy saját magamat. Nem én vagyok a saját párom.

Mi bajod van? Dobtak mert nem vállaltad fel a párodat és most mindenkire haragszol, aki ugyanígy gondolkodik? :D Mit mondtál neki? Hogy nem a facebooknak élitek az életeteket, vagy hogy kapcsolattartásra használod a facebookot? :D

febr. 23. 13:14
 88/90 anonim ***** válasza:

Szerinted miért kértem a TE profilodat? Mert a barátnőd veled kezdődik.

Ezért kérdeztem, hogy szerinted ki előtt vállalod fel a barátnődet. Azok előtt, akik élőben is ismerik? Vagy azok előtt, akiknek fogalmuk sincs róla, alapból te ki vagy?

febr. 23. 13:19
 89/90 anonim ***** válasza:

#88! Nem lehet hogy nem azért dobtak, mert nem vállaltad fel a párodat, hanem azért, mert incel vagy? A hozzászólásaid nagyon incelek.

#incel

febr. 23. 15:01
 90/90 A kérdező kommentje:
Tudtad hogy ha egy ember beugrik egy vízzel teli medencébe, nedves lesz?
febr. 23. 16:23
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!